[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florin0_2001
Forum Index » Profile for florin0_2001 » Messages posted by florin0_2001
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by florin0_2001
Eu cred ca doar spunem si noi asa... Nu e o oferta concreta de cumparare.
M-as baga si eu cu vreo 10. Zicem si noi asa. Ca de adus... cine stie...
Cand acvariul este neciclat, apa are un aspect cetos (fara a se vedea particule de mizerie). Ascult-o pe Magda, ca stie.
Nu cred ca poti sa pui in cada un acvariu de dimensiunile astea. Daca se crapa sau se dezlipeste... carpe multe. Ar fi bun un aspirator din ala smecher care aspira si apa. Dar eu iti doresc sa nu fie cazul.
Daca a fost cu ele la geamgiu si le-a putut taia inseamna ca nu e securizat. deci e ok, zic eu. Doar sa ai grija la dimensiunile acvariului pe care le poti face cu sticla asta.
Un tub la un acvariu de 100 de litri? Wow. Dar faci risipa nu gluma.
Iti ajunge si iti mai si ramane. Spor la treaba!
Castravetele cred ca era pentru ancistrus. Si se dadea bucata, nu tocat marunt. Sumatranii mananca, in schimb, fulgi pe baza de vegetale. Iar pe spirulina chiar se bat. Iar ca valoare nutritiva nu se compara spirulina cu castravetele. Castravetele contine 98% apa.
Asa este, Dalles. Dar el nu il foloseste la iluminarea acvariului ci la "sterilizarea" apei din filtrul extern. Banuiesc ca nu e rau.
Banuiam asta. De, asta este. Zapacitii astia ma musca si pe mine de mana cand bag mana in acvariu, asa ca saracii creveti... Merci pentru raspuns!
Am vazut si eu crevetii astia in magazin... si ce mult mi-ar fi placut si mie... dar am optat pentru tetrazone, ca pesti, si nu cred ca astia mici ar rezista cu zgubiliticii de tetrazoni. Sau credeti ca ar rezista?
O mica observatie. Daca se evapora din apa, sarea nu se evapora si ea, mai degraba ramane depusa pe peretii vasului in care fierbi, deci ar fi suficient sa mai adaugi doar apa, daca solutia initiala era saturata, noua solutie fiind la fel de saturata.

Dolly, nu te supara pe mine pentru corectia asta. Nu e rau intentionata. Doar putina economie de sare pentru mariusica.
Intr-adevar, Dalles, asa acoperite cu alge arata chiar super. Cum faci sa tii algele alea in frau? Adica sa nu se urce si pe plante sau pe ce nu vrei tu...
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index