| Message |
|
|
|
Voi cei care mi-ati raspuns imi pareti super OK. Dar am vazut si replici mai dure prin alte topicuri de pe forum. As face o analogie cu un alt forum pe care mai intru (de biciclisti) si unde daca pune vreunul intrebari legate de First Bike sau DHS se gasesc unii care sa il faca sa se simta de tot rahatul. Am vazut si pe aici replici mai sarcastice. Sper sa nu am parte si eu de asa ceva.
Oricum, voua, celor care mi-ati raspuns, va multumesc pentru modul calduros de primire! Cred ca deja am deviat de la subiectul initial.
|
 |
|
|
|
A, si inca o intrebare. Cred ca v-am capiat. Filtrul acesta extern se poate pune si sub nivelul acvariului? Si daca da, cam care ar fi diferenta maxima de nivel? Ca eu as vrea sa il ascund in masa pe care e pus acvariul. Banuiesc ca asta scrie si pe instructiunile lui, dar asa, ca sa imi fac un plan de bataie dinainte sa il cumpar.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru raspunsuri!
Aveti idee si cam cat costa prin magazinele astea? Macar aproximativ, ca ordin de marime, sa imi fac o idee si sa imi planific banii, ca trebuie sa imi mai iau si altele.
|
 |
|
|
|
Tu vii cu muschiul la tine in fiecare weekend? Sau cand voi veni va trebui sa vorbesc in prealabil cu tine sa fie treaba sigura?
Sunteti multi cei vcare va adunati? Beti si o bere? Sunteti "profi" ? Eu cum ziceam, nu sunt la primul acvariu dar nu ma pot lauda cu cunostintele mele. Si nu prea imi place sa fiu luat peste picior de cei care se pricep cu adevarat (de genul "pai daca nu stii nu te mai apuca de acvaristica, apucate de altceva" sau chestii din astea). Si poate din cauza asta nu as fi prea sociabil.
Tot nu am inteles exact daca tu, Razvan, esti cel care are de dat muschi, sau e vorba de cei de acolo in general?
|
 |
|
|
|
Salut! Unde s-ar gasi in Bucuresti un filtru din asta exterior Fluval. Ma refer la unul in care sa pot avea incredere. Cam care din ele mi-ar fi bun mie la un acvariu de 220 de litri brut? Cam cat costa? Si inca o intrebare... de unde as putea cumparat tuburi de sticla cam de 10mm diametru? (ca as vrea ca partea din instalatie care sta in acvariu sa fie cat mai putin vizibila).
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Intrebare: unde se gasesc in Bucuresti asemenea filtre? Ma refer la un magazin de incredere.
|
 |
|
|
|
Multumesc de informatie. Din pacate duminica asta nu as putea veni la cafeneaua de la primarie pentru ca pana luni lucrez in schimbul de noapte, si ziua o sa cam dorm. Invitatie e valabila si pentru weekendul urmator? Atunci as putea veni. Razvan, tu ai asa ceva? Sau ziceai doar asa ca acolo se aduna acvaristi si poate are vreunul de dat? Din pacate acum nu am ce da la schimb. Doar bani. Cand aveam acvariul celalat in plina dezvoltare si inainte sa primesc cadou niste carasei care sa imi distruga plantele, dar pe care nu am poutut sa ii dau pentru ca, de, erau cadou, am dat si eu la prieteni o groaza de plante, ca le mergea foarte bine.
Eu mai am o problema. Nu pot sa retin in ruptul capului denumirile stiintifice ale plantelor. Latina asta... Nu au ele si ceva denumiri populare?
Inca o data multumesc lui Razvan pentru invitatie!
|
 |
|
|
|
Salut la toata lumea! Sunt nou pe aici. Numele meu este Marius. As vrea si eu sa va intreb unde pot gasi de cumparat muschi java? Tocmai mi-am facut un acvariu de 220 litri brut. Am mai avut acvariu. Defapt inca il am si pe cel vechi de 120 litri brut, dar acolo nu aveam muschi. Si nici pe forum nu am mai intrat, ca asa as fi aflat poate.
Multumesc pentru raspunsuri!
|
 |
|
|