[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fr0ggy
Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fr0ggy
cea mai mare problema la tine pe acolo o sa fie deciclarea. eu am facut o schimbare de substrat cu pestii in acvariu... pietris -> nisip grosier, si cu toate ca a fost spalat super bine 3-4 ore la tara cu jetul de apa si in cadita, mi-a facut o apa noroi cand l-am bagat. avand fantezia sa il schimb si cu pestii inauntru.. la un moment dat unul a plutit pe o parte, dar si-a revenit la bagarea filtrului in functiune. si no.. astia sunt oscari, deci rezistenti. sfaturi ... inarmeaza-te cu niste flacoane care refac bacteriile in 24 de ore. sau cel putin asa scrie pe ele, spala exceptional de bine pietrisul care il pui, cand o il scoti pe cel vechi, avand in vedere ca e grosier, o sa iti murdareasca si ala apa, (resturi de mancare si organice prin el, in caz ca nu l-ai sifonat perfect), fa-ti o rezerva de apa pusa la statut cateva zile... cam atat imi trec prin cap daca sunt greseli mai semnalati si voi.
din cate stiu garizii sunt crevetii de la mare, cu care dadeam la guvizi. esti sigur ca se gasesc in baltile cu apa dulce ?

Garizii de piatra

Culoare: verde deschis.Dimensiuni:2-8 cm.lungime.Habitat: traiesc in apa la mal langa pietre unde este iarba de mare.Pastrare: garizii se pun intr-o cutie se amesteca cu iarba de mare umeda si se pastreaza la frigider maxim 12 ore sau intr-un loc racoros si intunecos maxim 6 ore.Cum ii procuram: se prind cu minciogul la mal plasa avand ochiuri foarte mici.Folosinta: ca momeala pentru guvizi si hanusi de mare. De preferat a se pescui cand sunt vii. Acesti garizi se pot consuma si de catre om fierti si cu sare fiind foarte deliciosi.
in legatura cu scalarii ... stii ce secs au ?
inca nu l-am sunat.. dar il sun

in acest moment sunt "fericitul" proprietar a peste 100 de pui nigro

cam neclara poza.. dar inca sutn micuti
sau ventuze lipite cu silicon de santurile alea.. daca nu vrei sa il lipesti pe viata.. mai ales ca sunt cam sceptic privitor la lipirile direct pe sticla.. sub apa, ca banuiesc ca asa vrei.

plumbbul in general si in timp elimina toxine. la oameni produce impotenta ... la pesti habar nu am.
am pui ! chiar cand mi s-a stricat instalatia de iluminat.. asa ca nu pot sa fac deocamdata poze...

partea proasta e ca i-au mutat din coltul lor, aproape de centru.. pe langa un bolovan. zic din pacate ca este cam teritoriul oscarilor si nu prea ii vad pe nigro sa ii operasca. sper sa ii mute la loc, unde erau in relativa siguranta, in nuca de cocos.

niste poze sper pe deseara.

ai mei nu s-au batut, femela este cam jumatate din mascul, si nu se da la el, dar totusi formeaza un cuplu superb.
fa-le niste adaposturi, o ceasca rasturnata, jmatate de nuca de cocos..
polistiren vs izopren .. care ar fi alegearea optima ? lasand la o parta 20.000 vs 140.000.
la magazine am vazut cutii (cuburi)de platic, pe la vreo 15 cm, cu fante sus mici, prin care circula apa. se pot monta in interiorul acvariului normal, si ofera protectie impotriva celorlati. avanteje sunt destule.
orice aport de vitamine e bine venit, cred.

ai mei oscari le mananca intregi, ca pastile, le molfaie fericiti. le dau cam 1 data pe saptamana cate 2 de fiecare.
... cam incearca sa faca cuib.
da-mi numarul ala de tel pe pm si ii sun luni

himz.. zburliti .. de parca s-ar fi batut ? mai ales ca i-au picat cativa solzi.. o poza daca poti pune ar fi excelent. secreta mucus vizibil mai mult ?
"Like all cichlids, oscars possess teeth not only in their jaws but a set of pharyngeal teeth as well. Teeth in the jaws are small and used for grasping while those in the throat (the pharyngeal teeth) manipulate and process prey items.The type and arrangement of teeth on the pharyngeal jaw plates are one of many important characters useful to systematists in deciphering the evolutionary relationships of cichlids and much study on this important feature has been published."
Nu aveti voie sa accesati acest fisier in mod direct.

Asigurati-va ca aveti cookies activate.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index