[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fr0ggy
Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
le-am curatat aseara, scos sira spinari.. samd.. spalate bine pana a ramas numai carnita, cand le-am bagat in acvariu si s-au apucat sa molfaiasca la ele, m-am speriat ce resturi au iesit. asa ca o lasa balt. restul de hamsii le-am facut la tigaie.
pt mine.
mult mai bune decat cele sarata au fo.

crevetii mi se par inca parca prea mari pentru ei ...
adica proaspete. se pot da la oscari ?

e vreo problema ?
is de cele normale de 4-5 cm.
le tai capul, scot matele, le spal ?
nu ar mere un system "custom" ? la buna mana a celui care il face ? ar fi mai multe modele.. erau niste posturi extrem de bune pe vechiul forum.
pai gasiti si voi pe cineva dispus sa se ocupe de o mutare de genul
eu de ex. as fi dispus sa fac asta juma de ora/ 1 ora pe seara, numai sa mut articole de pe vechiul pe noul forum. problema e cum sa se pastrez posterul original al mesajului.
daca pana vineri nu se amelioreaza.. cred ca o sa il rog pe araldq tot facem niste modificari in acvariu... eu nu prea am inima sa il "mulg" chiar daca asta i-ar salva viata.
pt unul oarecum mai mic, ne-am chinuit 3 insi. iti recomad sa fiti vreo 4, si sa il invelesti destul de bine in polistiren sau alt material mai grosut. macar muchiile, care se pot ciobi destul de usor.

tine cont ca eu am reusit sa il urc cu liftul la etajul 4, nu pe scari.
ochii erau mari de la inceput, de cand i-am luat. nu au mai crescut prea mult la mine.

printre informatiile care le-am gasit, se zice ca starea sanatatii este indicata de limpezimea ochilor. amandoi ii au de clestar.
continuare de pe cel vechi.
"curtarile" se pare ca au dat roade, dar din pacate doar unul cred ca are icre, celelt e refractar. asta daca nu e bolnav cumva.

avand in vedere lipsa enorma de informatii privind specia asta, in afara de "folosete hormoni" nu se gaseste nimic altceva (temperatura, ph, nevoi , ce sa faci, cum sa faci), nu pot decat sa urmez sfatul lui mosu, sa le dau niste granule de polen, si sa sper ca mai devreme sau mai tarziu o sa scape de icre. si sa ma rog sa nu moara.

cel cu burtica normala.
aici
cel cu burtica tripla.
aici

ceva idei ? sfaturi ?
totusi.. nu numai articolele trebuie..
de ex. in topicul lui koala despre oscarii lui is o gramada de chestii extrem de bune.
de acea am zis ceva de un mirror la vechiul forum, si blocat.
adica numai read only.
eu am 6 din noiembrie anul trecut, la 15k bucata, cam de 1 cm erau. zburliti si nervosi. acuma is cam cat un cidiu.

ia-i de mici, o sa pierzi extrem de mult daca ii iei direct mari.
vechiul forum ?
vechile articole ?

macar o arhiva ceva cu ele.

Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
Go to: