[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
plumb  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

plumb in acvariu, in cantitatzi mai mari, dauneaza?
vreau sa imi pun un background din spuma, insa destepul de mine nu a mai pus ventuze ca sa pot sa il prind de sticla, shi ma gandeam , ca in spate sa fac un sant in spuma, sa pun mult plumb, ca sa nu pluteasca...
10x
razvan
Membru banat

IP:

baga neica pietre si uita de susnumitul metal neferos....
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

nu o sa mearga. pluteste de bine. de ce nu-l lipesti cu silicon direct de peretele acvariului?

Acvariul meu
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

sau ventuze lipite cu silicon de santurile alea.. daca nu vrei sa il lipesti pe viata.. mai ales ca sunt cam sceptic privitor la lipirile direct pe sticla.. sub apa, ca banuiesc ca asa vrei.

plumbbul in general si in timp elimina toxine. la oameni produce impotenta ... la pesti habar nu am.

image
[Yahoo!]
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

cu ventuze, am sa incerc... acum sa imi pun mintea la contributzie, sa vad cum am sa le prind
10x
kata
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ai putea baga niste dibluri de (/) 6 sau de (/) 8 cu holtsurub in decorul da spuma cu cateva cleme de plastic la celalalt capat al holtsurubului. Pe clemele alea de plastic pui silicon si le aplici pe urma pe peretele acvariului (fara apa bineinteles).
Am lipit o data 2 cleme de alea pentru tub henco pe peretele acvariului si vreau sa spun ca sau fixat foarte bine.
O simpla idee!

"Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!"
[Email] [Yahoo!]
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

Pe clemele alea de plastic pui silicon si le aplici pe urma pe peretele acvariului (fara apa bineinteles).

dar daca pe cleme, pun silicon, si pe urma lipesc ventuze? asta pentru ca sa nu golesc acvariul, si sa nu am "permanent" acelasi decor. foarte buna ideea cu diblurile (m-ai scos din incurcatura)
10x
razvan
Membru banat

IP:

hai sa-ti dea mandea o idee..
ai intaritoare la acvariu, daca da, fa decorul cit sa incapa intre fund si intaritor. in momentul in care ai pus substratul se "autoblocheaza" pe spatele acvariului. mai dau amanunte??
daca nu ai intaritoare... fa-ti rost de niste geamuri si le lipesti "ca pe niste intaritoare"

avantaj, daca te superi, dai putin substrat la o parte si scoti decorul ...
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Am facut rost de niste plumbi de la o vulcanizare, in scopul de a 'agata' frunzele de salata (sau alte verzituri) care le mai pun din cand in cand la acvariu.

Am spalat unul din ei, si as vrea sa ma apuc sa modelez o mica ancora (maxim 10g de plumb cred).

E grav ? Plus ca nu va sta acolo decat hai o zi pe saptamana..
[WWW]
harry-ab
Member

IP:

Nu, plumbul nu e grav....E toxic!!!
[Yahoo!]
petersimpf
Member
[Avatar]

IP:

mercurul nu-i mai greu ? just kidding

am eu un vorba....
in apa numai apa ii bine sa bagi

Presupunerea este mama esecurilor...
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: