[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fr0ggy
Forum Index » Profile for fr0ggy » Messages posted by fr0ggy
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fr0ggy
pleco-ul/gibiul meu de dimensiuni respectabile fugarea oscarii prin acvariu. nici eu nu iti recomand asa ceva la discusi.
au obiceiul sa isi pape icrele.
tre sa le rezuiesti atent cu o lama, si sa le pui intr-un recipient separat, sau scoti cory din acvariul respectiv, ca si alti pesti. avand invedere ca icrele sunt mari si la vedere, si nu se ocupa nimeni cu apararea lor.
ai 2 posibilitati. :
1'iei ceva de genul : http://www.quantumfish.co.uk/listman/listings/l0290.html si muti acolo ouala pe niste java fara sa le scoti din acvariul comun, sau le muti in alt acvariu.
2'daca le muti in alt acvariu, nu le scoate la aer. dupa ce le iei de pe geam cu lama mai sus citata, pune-le direct fara sa le scoti din acvariu ala, intr-un pahar plin cu apa, care il versi in celalalt. metode pentru a preveni albirea lor gaseti pe forum.

eu as prefera varinta 1'
2 perechi mature, masculii fac cuiburi destul de des, dar datorita convieturii cu niste nigro, numai la cuiburi se rezuma.
in caz ca sunt doritori, incercati sa aveti un acvariu de 100 l+, in caz contrar prefer sa ii tin eu. (si ii dau numai perechi.)
pentru eventualii doritori din bucuresti, "livrarea" se face vineri (3mai) in jur de ceasul pranzului, la autogara.

alte detalii aici, sau pe pm.
cand am avut pui de nigro, s-au hranit in modul urmator :

avand in vedere ca nu am avut artemia, am pus o mica tufa de java prin zona. in ea au ajuns graunte de sera discus, din care au tot ciugulit puii pana au ajuns mari. nu am avut pui morti.
ca o paranteza, am recomandat dimensiunile alea ca minim pentru o pereche, respectiv 2 oscari. mai ales ca ziceai de costuri. la firmele ce fac acvariu dupa litraj, ar ajunge la un pret destul de mare.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index