| Message |
|
|
proba ? pisica ?
mai bine studiezi comportamentul lor INAINTE sa ii bagi in acvariul, si sa te superi pe ei ca ti-au terminat scalarii.
cine e de vina in cazul asta ? tu ? ca nu te-ai documentat inainte ? sau ei, pentru ca se comporta normal ?
http://www.aquariacentral.com/fishinfo/fresh/dempsey.shtml
http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile29.html
http://www.google.com/search?hs=bsr&hl=en&lr=&safe=off&client=opera&rls=en&q=jack+dempsey+fish&btnG=Search
studiaza. si daca nu iti plac nu ii lua. in nici un caz nu merita sa ajunga hrana la pisici.
|
 |
|
|
ca tot m-am pus pe postat
pastreaza scalarii, mai adauga 2 cory, si niste neoni. scuzati daca zic prostii 
|
 |
|
|
|
mere cu pietre plate, si mai era un mod de a face.
tai jumate dintr-o sticla de plastic corespunzatoare grotei (juma de l,1l,2l). o deformezi la foc cat mai artistic, pui silicon acvaristic pe ea, si pietris/pietre cat cuprinde pana esti satisfacut de cum arata.
cat despre ceilalti pesti compatibili jack, succes, eu am zis ce am avut de zis. nu poti tine decat ceva de marimea lor, si agresivi. o sa ai un razboi pe acolo. mai bine te delectezi cu un spectacol calm si frumos, decat cu o ciomageala continua.
eventual un pleco/gibbi de marime mare ceva.
|
 |
|
|
|
o sa iti termine scalarii.
parerea mea e sa nu mai pui nimic cu ei, mai ales ca acvariul nu e foarte mare.
daca tii neaparat sa pastrezi cryptourile, pune bolovani in jurul lor. dar si asa ma indoiesc ca o sa reziste.
un setup cu niste bolovani, grote, nisip, o piatra plata pentru depunere, si o radacina ar fi multa mai indicat.
|
 |
|
|
s-a intamplat ca de o luna se bat de aproape sparg acvariul. a trebuit sa scot orice pietricica vizibila, orice cochilie de melc, asa ca pentru o perioada cu regret o sa renunt la oscari. poate o sa gasesc odata si odata o pereche "genuine" 
|
 |
|
|
|
nu as baga mana in foc, dar cand am fo dupa creveti saptamana trecuta parca am retinut asa ceva cu coada ochiului. daca nu e deranj prea mare vezi in unirii acolo vis a vis de farmacia 2na.
|
 |
|
|
|
la mine si cory isi mancau propriile icre.
zic si eu la fel, sa incerci sa le scoti.
|
 |
|
|
|
inca o intrebare privitoare la betta. acu am 1 mascul 2 femele mature (multumesc allen) si vreo 4 minore. bazinul e de vreo 200+ litri, au destul loc unde sa alerge/ascunda unii de altii. problema e, masculul poate murii de prea multa "alergatura" :18: ? banuiesc ca o sa il solicite tot timpul sa isi faca datoria. sa renunt la minore, si sa tin doar maturele ?
|
 |
|
|
|
... ca un mic si insignifiant adaos la ceea ce s-a scris mai sus, incerca sa faci un mic lampas de noapte (de putere mica.). scalarii vor sa vad tot ce se intampla in jurul icrelor.
|
 |
|
|
|
daca ai melci si de substrat in nici un caz sa nu te apuci cu chimicale.
|
 |
|
|
|
aveau vreo 3 varietati de cory la magazinul vis a vis de 2na, din unirii parca, cand am fo miercuri pe acolo dupa creveti.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
dallas, sunt atat de mici incat cred ca orice s-ar da la ei, confundandu-i cu hrana vie. partea cea buna e ca sunt extrem de rapizi, dar.. mai obosesc si ei probabil.
prima emotie  )
o hainuta de crevete. o tara mai in dreapta i se vad ochii si mustatile la unul din ei.
|
 |
|
|
|
o sa trec si eu joi pe acolo. sper sa mai gasesc.
|
 |
|
|
|
la niste melci m-as abona si eu. am transportat destui 24 de ore ori intr-o punguta cu apa, ori intr0un borcanel cu filet. bine nu pomaceea de 5 cm. nu stiu cum e chestia cu legalitatea totusi.
|
 |
|
|
|
intreabre.. plasa de tantari.. cam la ce dimensiune sa fie ochiurile ? pentru ca is unele de nici un mm, si ma indoiesc ca ar trece prin ele.
|
 |
|
|
|
oricum, convietuiesc pasnic cu 2 oscari, pana nu ii mut de acolo, nici nu ma gandesc sa ma chinui sa obtin ceva.
|
 |
|
|
|
4 de 36/120
|
 |
|
|
a renuntat la ingropare.
acu gasesc in fiecare zi aproape cate un cuib. pacat ca femela nu presteaza nimic.
|
 |
|
|