| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
salutare, am incercat si eu sa acesez pozele dar zice ca nu mai sunt ,le-ai sters cumva?
|
 |
|
|
|
aham ,nu am citit postul de introducere,am crezut ca te-ai mutat tu la casa undeva si ai loc...o sa cer colegului un link maine sa iti arat ce a reusit el...
|
 |
|
|
|
am vazut in filmulet ca a depus, au depus si ai mei , dar nu am reusit sa scot pu deloc ,in fiecare zi ii udam cu degetu ouale ca asa citisem....dar nimik le-am tinut 2 luni si le0am aruncat apoi ca nu iesea nimik erau tot uscate,posibil sa fie de la lumina puternica?
|
 |
|
|
|
da,cel putin la mine asa au fost ,am avut 3 in 120 litri si aveam in jur de 100 de tuberculata , 12 pomaceea mari de tot si sute comunitari,am fost plecat din tara si cand am venit dupa 3 luni...ei primind doar mancare (pestii) farqa schimb de apa sofisticat doar saptamanal cum se putea,,, am gasit numa cochili de tuberculata , comunitari nici macar un pui ,si pomacea doar 3 ,restu doar cochilia deci aia iti manca tot ce prind.... chiar si din pesti morti mananca am vazut....unu este de ajuns
|
 |
|
|
|
hey ,omule sunt multi ,ia doar un melc asasin la 50 litri de apa,daca vrei sa iti mai ramana din melcii de substrat...sunt multi 3...
|
 |
|
|
|
de obicei colegii de pe forum cer 4 lei pe adult insa poti ggasii oferte si de un leu ...
|
 |
|
|
|
da, intradevar daca iei ceva mergi in continuare pe solutia prez4enta, e cel mai nasol cand iei si dupa ce deja e trimis lucru nu mai vrei ,deomarilezi persoana care vinde si porma nu va mai avea curj sa trimita urmatorului client chiar daca el va fii sincer ,asa e si in cazul meu...nu mai duc nimanui...daca ii vrea careva sa vin asa ii ia...
|
 |
|
|
|
dar ai spus ca nu prea ai loc,acolo se vede destul loc pentru un iaz chiar :D:D:
|
 |
|
|
|
daca nu merge cu pestii pe viitor poti face un partydog acolo fara probleme:))=))
|
 |
|
|
|
da vad in pozele anterioare pe si un catelus ,esti sigur de vietatile care vrei sa le pui acolo :D
|
 |
|
|
|
mda, e nasoala treaba cu trimisu....si eu am trimis de luni ceva la bucuresti si nici nu am primit raspuns inapoi ce si cum, mai este timp ,asta este riscul, eu am asteptat pe cineva la iesire din brasov cu niste creveti la 2,5-3 cm toti am stat 2 ore in frig acu vreo 3-4 sapt....a venit de la sibiu parca era persoana....ia vazut si auzi ca sunt mici crevetii ca in poze par mai mari :))=)) la dimensiunile astea a zis ca sunt mici ca ei cresc la 5-6 cm :)) am inceput sa rad si iam zis domne eu fac 2 ore pana acasa (am mers cu autobuzu) plus cat am stat aici in frig imi mor....nu ca sunt mici...uite oameni ,de acu nu frate vrei vietati vi acasa nu vrei ..sanatate si doar rambus trimit acesoriile ,dar de laudat userul MihaiM care mia trimis un acvariu fara sa il platesc a spus omu il vezi si porma discutam pretu si iti dau un cont bancar , a avut curaj si incredere ,cale pe care ii multumesc....asadar forumul este o cale de falsitate in ultima vreme,,,
|
 |
|
|
|
sa facem impreuna o rugaciune :))
|
 |
|
|
|
e bn daca te tine atata si este si aproape la mine in brasov am de mers vreo 15-20 minute , si am inteles ca e 4 lei /litru parca...dar sa vad ce afirmatii fac colegi ce experienta au cu stingatoarele...daca merge fac cu stingator....
|
 |
|
|
|
activez de ceva timp pe acest forum dar nu am vazut acest topic,este ceva magnific sa faci din cap ceva si sa iti iasa,asta este pasiunea si dragostea fata de un hobby ,felicitari colegu
|
 |
|
|
|
acum ca am terminat cu lumina, o sa mai am nevoie de o butelie de co2 , pareri,experiente in transformarea unui stingator g3 sau g4 in butelie co 2?
|
 |
|
|
|
pai as putea sa iau de la cfr :)) o butelie g3 sau g4 si ma costa 58 lei sa pun robinet eu zic ca este rentabil....valabil si pentru colegul nostru de aici ....ne cerem scuze colegu ca am deschis in topicul tau vorba de butelii si stingatoare, daca colegii mai au cu ce ma ajuta ii rog sa o faca in topicul meu >sistem iluminare>
|
 |
|
|
|
completeaza te rog locatia la profil pentru a stii care sa ne bagam ,pentru acea donatie..
|
 |
|
|
|
eu caut de vreo luna ... e sper sa gasesc pana la sf lu iauarie macar....daca nu fak rost de un stingator de 3-4 litri si il duc sa ii schimb robinetu ca ma costa 58 lei am fost la centru si am intrebat..
|
 |
|
|
|
pai asa aveam si eu in plan ca nu vreau sa merg la centru de reincarcare ca la alimentara...dar daca nu gasesc, aveti idee daca e problema sa fac din stingator g3 sau g4?
|
 |
|
|