| Message |
|
|
|
poi le-am dat si galbenus...cand eram fff mic tatal meu avea acvarii , folosea galbenus de ou pentru pesti insa apa o schimba din cate imi amintesc cam des pentru asta...
|
 |
|
|
|
pai am mai crescut , luna trecuta a fatat 80 cam asa...si mam descurcat cu ei ..luasem o mancare pentru puii nu stiu denumirea dar stiu cum arata ... si puii au trait pana i-am dat altcuiva , am pastrat doar 2 din ei ca deja le daduse culoare la coada....
|
 |
|
|
|
pai urmatoarea fatare va fii in acvariu mare , intentionez sa achizitionez ceva plante pentru asta...asa cum am si alt topic deschis....mi-au murit toate plantele....si trebuie sa achizitionez altele
|
 |
|
|
|
nu pe scorpionul il luam peste picior, citeste cu atentie, cine mia zis ca vrau ora fatarii...si apoi dupa ce citesti cu atentie la mitza poti sa revii....multumesc de intelegere lui scorpionul chiar ii multumesc daca nu observi...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
nu ai pentru ce , trebuie sa ne ajutam unii pe altii....
|
 |
|
|
pai sa iti spun cum am facut eu ...am ajuns la 4 dimineata acasa de la un suc mai prelungit si cand ajung ce vad in micul acvariu  femela fatase 20 de puii , am lasat-o 10 min si am vazut ca nu mai fata pe moment ,am scos puii ""eu ii trag cu un furtunas transparent si le dau drumu usor in acvariu de puiet ....."" am lasat femela in continuare la ora 8 dimineata fatase iara....am facut la fel cu puii iar la 11 altii puiutii apoi gata . deci dupa experienta mea si dupa spusele tale cu burtica mare in continuare...eu cred ca va mai adauga niste soldatei in plus...succes cu ei ......
|
 |
|
|
|
ai vazut cumva sa cer ora fatari?? am cerut intervalu de zile aproximativ....si multumiri "scorpionul" pentru ajutor insfarsit cineva care nu deviaza de la ce vreau sa aflu...oricum succes si voua ..
|
 |
|
|
|
se poate inchide , multumesc
|
 |
|
|
|
pai ideea era sa imi spuna cineva cam intre ce perioada variaza gestatia la guppy, acesta sa stie sigur pentru a nu-mi mai chinui femela scotando dupa 18 zile ... apoi bago inapoi ca nu fata....scoateo in maternitate...si tot asa multumes oricum ...
|
 |
|
|
|
V-a salut , am si eu o intrebare am o femela de guppy care mi-a fatat in decembrie pe data de 26 si din cate am citit eu despre guppy si vivipari si etc am ramas nedumerit ......deci perioada de gestatie, momentul urmator al fatari care este? am citit 21-28 de zile de la ultima fatare ....am citit....18-24 de zile....... am citit 24-32 de zile .... are intradevar o burta de zici ca explodeaza negreala de la codita anala, cocosata "" ^ "" respira de doua zile repede da din aripioare rapid ,cand fata? poate dura mai mult gestatia?? am temperatura de 27-28 de grade in maternitate .......care este perioada cea mai lunga de gestatie la guppy??
|
 |
|
|
|
si eu am avut o problema asemanatoare , acum 4-5 zile o femela a scos un singur pui viu restu bilute albe cu ochisori , acestea din urma nu s-au desfacut iar acela a fost singurul pui ramas
Eu cred ca problema la mine a fost de la stres am cam mutato 3 nopti si 3 zile continu in felul urmator: sera in maternitate , ziua in acvariu mare . stiu ca am gresit dar in maternitate nu manca si nu vroiam ca sa moara din pacate s-a stresat enorm asa ca a esuat nasterea , posibil ca aceasta problema sa fie si la tine ..... stresu , mutarea cu prea mult timp inainte in maternitate... si retineti ca aceeasi femela in urma cu 34 de zile a reusit sa nasca in jur de 80-90 de pui care au rezistat vii 2 saptamani pana i-am dat ...iar acuma....
|
 |
|
|
|
ok multumesc frumos pntr sitte , chiar este de folos
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
destept mai e vereb asta... sa te uiti la tine intai ce si cum harcea parcea
|
 |
|
|
|
pai sincer sa fiu de asta am si intrat aici sa aflu cat mai multe sa nu mai am probleme pe viitor
|
 |
|
|
nop eu le-am lasat asa cum le-am pus inca nu le am cu acvaristica din pacate nu mai am ce sa fertilizez acuma
|
 |
|
|
|
poi adevaru e ca eu am schimbat apa cu totu de 4 ori in 2 luni acuma de o luna nam mai umblat deoarece am cumparat niste solutii de apa nush denumirile si sa reglat totul si doar completez cand se mai evapora si am uitat sa spun ca mai am si un vibrator cu plasa de aer pe toata lungimea acvariului
|
 |
|
|
|
scuzele mele am vrt sa fur nam mai citit pe la inceput si din pacate nu am stiut sa deschid pripiul topic scuze lui ciprian
|
 |
|
|
|
deci am filtrare un aquael model 2 plus scrie acolo nu ma prea descurc eu si pesti
8 zebre
8 scalari
8 black molly
6 xipho ochi rosi
8 neoni
10 guppy
2 nush ceva gen sanitari
4 ancistrus
4 xipho voalati
8 xipho asa cu coada neagra ca platy
insa mi-au si murit cred ca supraaglomerare si inca o problema din care se pare ca mi-au murit toate plantele
|
 |
|
|