| Message |
|
|
|
pai la ciclare , poti pune substratul,plantele si sa introduci chiar si 1-2 melci,pentru ca abea dupa ciclare sa introduci pestii,nu te grabii ,graba strica treaba ,neonii nu pre o sa iti dea nimeni o pereche,putini deosebesc f de m , iar acesti pesti traiesc in bancuri minim 6-8 exemplare,incearca pe gupy .moly si xipho,pentru inceput...
|
 |
|
|
|
ai curajul de a te prezenta,pentru asta felicitari...altii chiar si mai mari ca tine au teama de a se prezenta,ba ca rade lumea de ei ,ba ca nu sunt siguri ca fac ce trebuie,asa isi pierd increderea in sine,dar ai avut curaj sa te prezinti si asta te va ajuta foarte mult,de acum incolo poti cere orice fel de sfat si colegii te vor ajuta...
ps:poti ruga un coleg din orasul tau sa te ajute cu 1 planta 2 prin folosirea mesajului privat ,daca il rogi frumos,cred ca te va ajuta si iti va da si mai multe sfaturi, te poate ajuta si in ciclare si amenajare...
|
 |
|
|
|
gen hornbach ,real,alte peshopuri, nu se gasesc,as vrea sa vad cum arata inaintea cumpararii,multumesc pentru link ,macar mi-am facut o imagine
|
 |
|
|
Deci conform acestui post: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page
- 8 xipho => 8 pesti x 6 cm x 2 litri = 96 litri
- 6 neoni => 6 pesti x 4 cm x 1,5 litri = 36 litri
- 6 molly => 6 pesti x 6 cm x 2 litri = 72 litri
- 6 guppy => 6 pesti x 6 cm x 2 litri = 72 litri
- 2 sae => 2 pesti x 7 cm x 2 litri = 28 litri
- 1 ancistrus => 1 peste x 10 cm x 3 litri = 30 litri
- 4 zebre => 4 pesti x 6 cm x 2 litri = 48 litri
----------------------------------------------------------
TOTAL Necesar Apa = 382 litri
asta ar fii un total pentru 33 pesti nu foarte pretentiosi ,te las pe tine sa faci socoteala pentru 50 sau 35 de pesti...si de aici incepi sa intelegi ca sfaturile celor din petshop sunt nule...
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit!!! ma surprinde curajul tau de a te exprima ,felicitari,altii de varsta ta nu pre au curajul,subscriu ce a spus colegul mai sus in legatura cu substratul si plantele,incearca sa iei o initiativa inca de acum,iti va fi mult mai usor pe parcurs,posibil sa gasesti niste plantute fara pretentii si pe la donatii,urmareste rubrica,te va ajuta pentru inceput,chiar si substrat ai putea gasii, in ceea ce priveste betta,este dificil sa combini betta cu alte specii de obicei se crede superior si va ataca pestii mai viu colorati,ai putea renunta si sa incerci sa tii o pereche de moly una de xipho si una de guppy pentru inceput,sunt cam cei mai rezistenti pestii,tinand cont ca esti la inceput...succes in ceea ce doresti sa faci si nu iti pierde increderea...
|
 |
|
|
|
foarte fain,ai avut noroc...sa ii pastrezi cu noroc si sa iti traiasca!!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
na omule ,te-ai scos ai lumanari de pus in brad acuma  )=))
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
o gramada de bani,dar a meritat, :lol: cand am citit acvariu 400,etc , zic ce naiba asa ieftin unde naiba ai gasit :lol: ca nu am vazut ca ai scris in euro...si porma la sfarsit 2000 de euro am inteles cum sta treaba ... :lol: ,felicitari ce sa zic,nu multi investesc asa mult :D
|
 |
|
|
|
in ce magazin de specialitate gasesc pomaceea bleu? ca sunt tare curios cum arata...
|
 |
|
|
|
domnu koala , la ce suma te-a dus proiectu din 2008 cu totul,acvariu,filtr,decor 3d ,etc? si mobilier tot tot ,un pret final,sunt tare curios,pare un proiect tare scump,multumesc
|
 |
|
|
|
salutare colega,...de unde ai luat frumasele exemplare,eu nu am vazut decat albi pe la noi prin brasov ,felicitari,sunt frumosi foc
|
 |
|
|
|
te astept pe mess sa discutam mai amanuntit
|
 |
|
|
|
pai unde stai mai exact in sacele? :D
|
 |
|
|
|
multumesc frumos...
|
 |
|
|
|
poti urca niste poza te rog cu toate acestea ca nu ma pricep doar din vorbe sa am habar despre ce este vorba,multumesc
|
 |
|
|
|
salut , interesant proiect, asteptam evolutia,dupa ce ajung toate
|
 |
|
|
|
pret la ce,vad ca are 320 ,dar banuiesc ca e tot pachetul, separat ar trebuii sa puna,intradevar daca se grabeste poate are mai multe sanse...
|
 |
|
|
|
pai am vaz pe forum ca vinde cineva cu 90 lei un reductor dupla cu reglaj fin, ala sa fie? ca nu ma pricep ? :lol:
|
 |
|
|