| Message |
|
|
|
mai este valabil, le poti trimite la brasov?
|
 |
|
|
|
ce succes ai tu s-ai dai eu nu prea...
|
 |
|
|
|
nu rezista gerului ....
|
 |
|
|
|
si eu as dorii un pachetel la brasov , am trimis pm dar nu a raspuns ....probabil gerul le va afecta...
|
 |
|
|
|
2 dintre scalari s-au dat lui djkane, au ramas 3...
|
 |
|
|
|
donez urgent 5 scalari maturi ...arginti , dungi negre, ochii portocalii
|
 |
|
|
|
este greu de spus insa din spusele unui veterinar , femela de guppy are 3-5 explozii de puiet .....nu pot preciza intre ce intervale de timp...
|
 |
|
|
|
chiar nu vrea nimeni?
|
 |
|
|
|
o femela de guppy
|
 |
|
|
|
ok , multa bafta si sper sa reusesti..
|
 |
|
|
|
ideea e sa nu bata razele de soare , exact sa nu vie langa geam, in ceea ce priveste piatra este posibil doar tu stii comportamentul lor cum s-au adaptat decorului daca le e drag, daca se joaca prin el pe langa el...
|
 |
|
|
nu am salvat nimica din pacate
|
 |
|
|
|
parerea mea este sa pui in acvariu o buturuga micuta ceva , un decor tratat bine , de obicei am observat ca depune pe incalzitor filtru etc , dar nu da drumu deloc la filtrare curentul din apa poate deteriora icrele ...... si inca un aspect sa nu lasi la lumina zilei....
|
 |
|
|
|
naspa situatie in timp ce femela ast asta la acvariu 5 stele singura , alta a fatat in acvariu mare , mi-am dat seama dupa burta sa golit azi noapte ,,,,daca stiam o puneam pe aceea ....ce ma oftic....e filtru plin de puii ....urata situatie ......si asta nu mai fata face 35 de zile si tot degeaba data viitoare o scot la 40 de zile frate....
|
 |
|
|
|
donez 5 scalari , doar in brasov , daca avetii ceva plante sa imi oferiti e si mai super daca nu sa v-a traiasca....
|
 |
|
|
|
am recomandarile unui veterinar sa ridic temperatura la 28 de grade femelei la timpul nasterii....are nastere mai usoara mia explicat acea persoana ......
|
 |
|
|
treaba cu furtunu este un pic ciudata la mine, stii cum se trage vinu? astfel trag si eu cu u furtunas mai subtire si transparent, insa nu trag si dau drumu sa curga pe partea cealalta....deoarece ii omor dandui de totii peretii , datorita jetului de apa. trag din furtun sa il prind inauntru si blochez pe furtun , apoi merg la acvariu pntr puiet bag capatu cu care l-am tras in apa si deblochez capatul celalalt pentru a curge usor apa si gata s-a rezolvat .sigur incearca fara pestisor inainte sa vezi cum merge ...sper sa ajute e cea mai simpla metoda, sa fim sinceri cu plasa daca ii prinzi pe cei mici si sunt multii , ai sanse sa ramana pe suprafata plasei. procesul este cam asa ( urmaresc pestisorul cu furtunul, il trag in furtun, blochez capatul unde am tras..nereusind sa isi faca aerisire automat va ramane apa in furtun, apoi merg la acvariu mic si treptat las apa sa iasa din furtun ....the end si asa au trait fericiti pana la adanci batranetii  )=))
|
 |
|
|
|
am mentionat , temperatura oscileaza....27-28 de grade
|
 |
|
|
|
pai am observat chestia cu dezvoltarea, in timp ce unii erau maricei deja, altii inca nu se dezvoltase nici 10-20 % din dimensiunile si aspectul celorlalti....
|
 |
|
|
|
dar am o curiozitate cuii le da prima data culoarea ,femelei sau masculului?
|
 |
|
|