| Message |
|
|
|
oricum nu o umplu plina ochi niciodata....cam la 3 sf din volum zic ca ar trebuii
|
 |
|
|
|
ai punte incerca si niste valisneria si egeria sunt niste plante nepretentioase si rezista excelent, este bine ca (re)intri cu un acvariu mai mic pentru a (re)intra in painemsucces
|
 |
|
|
|
si reductor gasesc si la centrele de incarcare sau pe unde gasesc??
|
 |
|
|
|
la 2 luni de la setup mai ies inca bule de aer din substrat??? ciudat ,la inceput se intelege cum e pus substratu si porma apa mai raman bule multe de oxigen in substrat si mai ai impresia ca e ceva in neregulam,dar la 2 lunii hmmmm,in legatura cu mirosu , cat de des umbli la plante si substrat ? si ce temperatura ai,cu cat este mai cald cu atat ampliica mirosul...in substratul ce il ai nu ai gasit ici un melc mort ,de la dozajul de co2 exagerat sau ceva de genu?
|
 |
|
|
|
salutare si bine ai venit!!! insfarsit putin curaj :lol: ,pozele nu se vad la mine poate are clc vreo problema ,am timp sa vad si altele :D
|
 |
|
|
|
in mare parte am inteles de la prietenu asta ca daca ai de und eface rost, sau iei un stingator g3=3 litri sau g4=4 litri .. se poate transforma usor in butelie co2 , si preturile sunt mici tare la stingaoare +60 lei montaju de robinet... apoi restu le ai .. si vinzi cea de 500 g
|
 |
|
|
|
am si eu o intrebare pe langa butelia cu robinet in prima faza la butelie de ce am nevoie? cumva reductor cu reglaj fin cum ar fi cel de la dupla? sa stiu ce sa caut...daca nu folosesc ceasurile de presiune si etc are vro problema? sa am doar butelia robinet si reglaju care da la furtun??
|
 |
|
|
|
e imens ,ma oftic ca nu am si alte poze sa le pot pune
|
 |
|
|
|
pai eu trimit dar nu sa merg sa mai cumpar si un bax de polistiren,la pretul asta nu pot sa iti ofer si ambalatu de aia am zis sa vii prin cineva...
|
 |
|
|
|
multumesc de raspuns ,o sa merg cu incredere
|
 |
|
|
|
zilele astea primesc stingatoru si iti zic cum reactioneaza in transformarea in butelie co2,sa stii daca se merita,poti vinde ce ai si cu banii sa faci la fel...o sa te informez preturi si etc..
|
 |
|
|
|
oferta mea este valabila ,intereseazate de transport...
|
 |
|
|
|
pff super misto....deci ce culori intense are rotala aia ma inebuneste ,serios vorbind , iti ador acvariul ,sper sa nu il deochi :))=)) :lol:
|
 |
|
|
mda, nu le mai pot acesa ,probabil colegu a fost deranjat ca le-am pus fara sa ii cer voie ,dar am gasit linku de la un alt forum, daca administratorii considera ca fac reclama sau ceva nu este ok ,rog sa stearga si imi cer scuze , multumesc
http://forum.acvarist.ro/showthread.php?64046-o-mica-baltuta
|
 |
|
|
|
in 5 minute le descarc de pe net si le incarc eu sa le vedeti :D:D
|
 |
|
|
|
salut , daca nu gasesti pe aici ai rabdare 2 saptamani ca iti aduce mosu :lol: :D
|
 |
|
|
|
pai asa sa faci domne :lol: :lol: :lol: ,sunt tare curios cum impodobesc acvaristii acvariile de craciun :)) oare pun beteala??
|
 |
|
|
|
7)spirulina tableta 35ml/18g (in jur de 50 de pastile) 10 lei (comanda minima 2 bucati) [b]ATENTIE ULTIMELE 2 CUTII[/b]
9)pui de Protomelas Boadzulu (4-5cm) 5 lei buc la peste 10 exemplare pretul devine 4 lei /individ (nu am cum sa ii prind calumea doar pe ei sunt foarte vioi (90 lei tot pachetu)
10)priza programabila 10 ron
11)water surface skimmer plus 45 ron (50 cu tot cu posta )
schimb cu diverse acvaristica
astept cereri in pm. , o zi buna
|
 |
|
|
http://postimage.org/image/zeivgxqwv/
zi daca o poti ve3dea asa si iti mai pun
|
 |
|
|
|
in 2 zile imi vine extinsorul si trebe sa merg la centru cu el pentru schimbul de robinet, mai este cinevva care a avut experienta cu asa ceva?
|
 |
|
|