[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
am si eu o intrebare ce ma doare... in urma cu 3 luni am reusit sa achizitionez un acvariu de 120 de litri , toate bune si frumoase am pus substrat, apa ,plante multe si frumoase nu le stiu denumirea am lasat la ciclat si acuma 1 luna au inceput sa imi paralizeze vreo 3 4 pesti iar cineva mi-a dat un sfat sa pun o lingura mare de sare mare la 10 l de apa si surprize ce sa intamplat in momentu de fata mai am 2 plante si alea sfrijite oare sa le fi afectat sarea?? chiar sunt curios nu mai am plante si e urat si pentru pesti in magazine sunt scumpe si prima oara vreau sa stiu ce este de facut inainte de a cumpara altele si in caz de este cineva in brasov care vinde pachete de plante sau donatie sa lase un pm sau raspuns aici , astept un raspuns v-a multumesc luminozitate este ...2 neoane de 18 w plantele sunt urmatoarele; vallisneria nana , cred ca una era certhopyllum demersum , egeria densa iar restu nu le stiu denumirea pe care le-am avut imi pare rau , dar sper ca e de ajutor si atata... si in legatura cu fertilizarea nu folosesc nimica astept un ajutor pentru asta ca nu ma descurc
Salut , ma numesc Alex sunt din Brasov m-am apucat si eu de acvaristica in urma cu 3 lunii si in urma acestuia am hotarat ca am nevoie de putin ajutor, fiind incepator asa ca am intrat aici pentru a face unele precizari,nemultumiri ale mele sper ca aceasta oportunitate imi va fii de folos , momentan am un acvariu de 120 de litri cu 70 de pesti... din cate am inteles este cam aglomerat , insa duc putina lipsa de plante cred ca in ceea ce ma priveste pe mine imi va fi de folos acest pas...v-a multumesc
mai ai cumva puii dinaceia ca as dorii si eu daca donezi e pacat sa ii chinuii prin supraaglomerare sunt din sacele
cine are plante de vanzare sau donatie sa imi lase si mie un pm va rog scuze ca deviez de la subiect
Salut ma numesc alex sunt din Brasov si am inceput sa am o pasiune pentru acvaristica in urma cu 3 lunii de zile deocamdata ma tin binisor dar se pare ca mai am de invatat momentam am achizitionat in jur de 70 de pesti am reusit sa ii si inmultesc si am tinut sa fac cont pe acest forum special pentru a invata mai multe despre acvaristica sper sa ma ajutati din ce in ce mai mult va multumesc

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: