[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
In urma dorintei mele de a revenii la plantat ma simt nevoit sa renunt la africani..asadar scot la vanzare:
-4 Labidochromis Caerleus 5-7 cm 8 lei/exemplar
-5 Pseudotropheus Elongatus 5-6 cm 8 lei/exemplar
-1 Iodotropheus sprengerae 7-8 cm 8 lei
-4 Maylandia Estherae 4-5 cm 8 lei /exemplar
-6 Pseudotropheus flavus 5-6 cm 8 lei /exemplar
-25 pui Protomelas Boadzulu 4-5 cm 5 lei/exemplar
=======================================

LA ACHIZITIONAREA INTREGULUI PACHET PRETUL ESTE 230 lei
de unde ai facut rost de regulator de presiune ? ai gasit aici in brasov,am si eu nevoie
salutare, in ce conditi a fost crescut gazonul, ma refer aici la :lumina ,cati watti /litru , ce fertilizanti, substrat....multumesc frumos ,o zi buna
asa cum spune titlu astept o oferta pentru un reductor de presinune pentru butelie co2 ,sa aibe 2 barometre,presiune si sa arate cat de plina este butelia
cam asta este tot ceea ce a mai ramas..
7)spirulina tableta 35ml/18g (in jur de 50 de pastile) 10 lei (comanda minima 2 bucati) ATENTIE ULTIMELE 2 CUTII

la pretul spirulinei se mai adauga si costul postei...
cauta niste subiecte in tema si punel pe tati sa citeasca...ii explici haide tati sa ne uitam pe google la capacitatea de litri a acestui acvariu cate exemplare putem tine si ce ar trebuii sa facem....
nu te condamn asa am fost si eu ...nu asa ca nu e bine nu asa ca nu e bine....acuma nu mai imi comenteaza nimeni...am facut eu ,este al meu si arata bine...ceea ce multumeste pe toata lumea...
un concurs in a vedea care omoara mai repede pestii nu mi se pare o solutie...dar chiar in primele 3 posturi in topicul tau ti sa adus la cunostinta ca vanzatorii din petshop nu sunt ceea ce par,prin urmare ai fost informat ca sfatul vanzatoarei de a tine 35-50 de pesti asa cum ai spus,nu este ok,asadar ti sa dat niste sfaturi inainte de a ii cumpara,dc ai continuat sa faci cum a zis vanzatoarea? incearca sa dai din ei pana nu este prea tarziu,pastreaza in functie de ce ti-am scris eu pesti/cm.litru de apa,mult succes
eu cred ca este mult prea aglomerat,nu ai tinut cont de ce volumul de apa pentru fiecare peste....si scalarii in nici un caz nu se tin in asa ceva,si cu ce combinatie i-ai pus tu,scalarii vor creste mult prea mari...daca nu vrei sa tii cont de sfaturi,colegii nu-si vor mai bate capul sa te ajute...
probabil nu voi avea parte dea ea:))=)) daca vine sf lumii
:))=)) trebuia sa le zic sa se grabeasca un pik =))
cam asta este tot ceea ce a mai ramas..
7)spirulina tableta 35ml/18g (in jur de 50 de pastile) 10 lei (comanda minima 2 bucati) [b]ATENTIE ULTIMELE 2 CUTII[/b]
9)pui de Protomelas Boadzulu (4-5cm) 5 lei buc la peste 10 exemplare pretul devine 4 lei /individ (nu am cum sa ii prind calumea doar pe ei sunt foarte vioi (90 lei tot pachetu)
10)priza programabila 10 ron
11)water surface skimmer plus 45 ron (50 cu tot cu posta )

schimb cu diverse acvaristica
astept cereri in pm. , o zi buna
am dus butelia la un centru de reincarcat, au spus ca dureaza ,trebuie trimisa la buzau ,doar acolo avand specializare in schimburi....si va trebuii sa astept pana la anu :))=)) la sf lu ianuarie.....
In urma dorintei mele de a revenii la plantat ma simt nevoit sa renunt la africani..asadar scot la vanzare:
-4 Labidochromis Caerleus 5-7 cm 10 lei/exemplar
-5 Pseudotropheus Elongatus 5-6 cm 10 lei/exemplar
-1 Iodotropheus sprengerae 7-8 cm 10 lei
-4 Maylandia Estherae 4-5 cm 8 lei /exemplar
-6 Pseudotropheus flavus 5-6 cm 10 lei /exemplar
-25 pui Protomelas Boadzulu 4-5 cm 5 lei/exemplar

la achizitionarea pachetului intreg pretul este de 250 lei
pestisorii au crescut destul de mari vad si deja apare o mica aglomerare, ce mai ai in momentul de fata?
vineri o sa merg cu butelia sa vad ce zice daca imi schimba, stiti cumva pe cineva sa aiba la vanzare un regulator de presiune la u pret decent?
bine ai venit!!
sincer,cu ce am gresit de ne-am nascut in ROMANIA????
oricum,de necrezut cat de jalnici suntem.....
balamuc mac , mi-ai inchis gura...e incredibil ce se intampla , de aia a fost si zvagnirea aia de a le lua asa repede...pentru a il vinde pe alt forum mai repede, asta este problema lui ,nu mai comentez pe marginea acestui subiect,dar intradevar poate cineva chiar are nevoie de aceste acesorii ...alti doar afaceri,ce as rade sa nu poata sa il mai vand anici la pretul la care le-a luat :lol: :lol:
o ciclare normala tine in jur de 3 saptamani...acum in functie si de ce elemente introduci in acvariu daca ai colonii de bacterii deja ,poate dura mai putin,sfatul meu este sa ciclezi timpul normal,pentru a avea o apa cat mai limpede si mai curata..
uite aici un mic ajutor ,nu am rabdarea sa caut ceva mai concret dar vei gasii cu siguranta http://acvashop.ro/exploreaza/articole-utile/acvarii-si-echipamente/102-ciclarea-acvariului

daca ai fii fost din brasov,te ajutam eu cu niste pestisori..cu niste endleri black barr clasa n...sunt foarte frumosi si rezistenti...

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: