[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ttavi
Forum Index » Profile for ttavi » Messages posted by ttavi
Scuze ca trec pe aici asa de tarziu......dar mai bine mai tarziu decat niciodata......... . Pentru inceput am un acvariu de 60l populat cu 20neoni, 5guppy, 1xipho. Dupa ce invat cum sta treaba cu acvaristica si ce inseamna sa tii pesti vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.
Scuze ca trec pe aici asa de tarziu......dar mai bine mai tarziu decat niciodata......... :-) . Pentru inceput am un acvariu de 60l populat cu 20neoni, 5guppy, 1xipho. Dupa ce invat cum sta treaba cu acvaristica si ce inseamna sa tii pesti vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.
Si inca ceva, nu stiu daca are vreo importanta dar toti pestii au fost cumparati de la HORNBACH...........
Am fost pe sf vineri la mag de acvaristica dar din pacate nu aveau teste pt apa. Am luat insa un Sanitar, Tetra aqua safe si Sera baktopur si le-am administrat conform instructiunilor de utilizare. In acelasi timp am dat 3xipho si am ramas cu 20neoni, 5guppy si un xipho.
Este bine ce am facut?
Multumesc anticipat!
ok voi lua maine niste teste si solutie de tratare a apei si voi posta
10x
nu stiu daca e bine dar tocmai am schimbat cam 60% apa pt ca incepusera sa de semne de duc si 2 guppy.
Nu am nimic de tratare a apei dar maine la prima ora merg sa-mi iau.
acum nu am de unde ca as merge.
Am curatat frunzele moarte si pe cat de mult posibil si pietrisul de fecale si alte mizerii.
daca am facut o prostie asta e , dar te rog spune-mi ce sa fac in continuare ca sa creez un mediu sanatos, asa cum ai zis
Thx a lot!
acvariul meu are 60l
20neoni
5guppy
3xifor
si inca o intrebare.
Cand ai zis sa fac un schimb de apa te refereai la intreaga cantitate de apa?
Mersi mult
ok m-am uitat si pesti morti nu sunt dar sunt fruze moarte. Sa le scot? Afecteaza negativ calitatea apei?
imi cer scuze. Am vrut sa pun niste poze cu acvariul si cu pestele bolnav insa nu am reusit asa k am pus mai jos linkul cu locul lor de pe flikr. Asa k da vrei sa te uiti poate ma ajuti.
Multumesc anticipat.
http://www.flickr.com/photos/tavi_tudor/2947657586/
http://www.flickr.com/photos/tavi_tudor/2947657516/
Asta e acvariul meu si asta e boala(stiu ca nu e xipho dar la asta e mai rau) Deci daca puteti please help
nu te supara pe mine dar sunt incepator nu prost. Am capac si toate echipamentele necesare. Am gresit ca am schimbat prea des apa si nu s-a ciclat. Stiu ca sunt intoxicati cu ceva. Ma intereseaza daca exista vreun tratament si cum se administreaza.
Si una peste alta incep sa am aceasi problema si la cealalalta femela!
Problemele mele continua. Am observat ca la pestele bolnav i s-au umflat ochii. de ce?
ce sa fac! heeeeeelp please! Sunt incepator
stai un pic
exact asa am facut. Apa in mare parte este din acvariu comun si sarea am pus-o treptat(nu am specificat pentru ca subiectul principal era boala sau gestatia, scuze). Am observat ca in dimineata asta este mai vioaie ca aseara. Dar nu cred ca este gestanta deoarece nu i se observa modificari ale dimensiunilor corpului.
Tot eu cu o problema cu o xipho
Azi dimineata sanatosi innotau vioi cand am deschis jaluzelele si a intrat lumina naturala. Dupa 30min am vazut o femela de xipho pe fundul acvariului care nu prea mai avea vlaga. Am scos-0 si am pus-o separat intr-un bol cu apa cu sare si mai calda. Sa speram ca da rezultate. Este din cauza luminii? Sunt asa sensibili la lumina?
Si inca o intrebare:
Ce sa fac pentru a-i intari, cu ce sa ii hranesc(am doar mancare uscata)?
10x man
De ce spui ca-mi luam adio de la ei? De la lemnul care l-am avut si de la culoarea maro a apei?
Adevarul ca am schimbat can des din apa pentru ca inceput aveam un lemn care a maronit apa si voiam sa scap de culoarea aia. Deci asta e motivul ?
Pestii i am bagat la 24 de ore dupa ce am pregatit acvariul adik acum aprox o luna1

Forum Index » Profile for ttavi » Messages posted by ttavi
Go to: