[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Rookie  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ttavi
Member

IP:

Scuze ca trec pe aici asa de tarziu......dar mai bine mai tarziu decat niciodata......... . Pentru inceput am un acvariu de 60l populat cu 20neoni, 5guppy, 1xipho. Dupa ce invat cum sta treaba cu acvaristica si ce inseamna sa tii pesti vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.

tavi...........MULTUMESC ANTICIPAT!
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ttavi wrote:...vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.

Nu te supara, dar esti sadic rau de tot. Un acvariu presupune un colt de relaxare, nu un meci de box smilie
ttavi
Member

IP:

Nu ma refeream sa se lupte intre ei. Ma refeream sa fie mai activi mai teritoriali dar alesi cu grija astfel incat sa nu se omoare reciproc, sa se ascunda in diverse locuri amenajate,chestii de genu asta. Repet NU SA SE LUPTE INTRE EI.
Nu ma intelege gresit ....

[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ttavi wrote:Nu ma refeream sa se lupte intre ei. Ma refeream sa fie mai activi mai teritoriali dar alesi cu grija astfel incat sa nu se omoare reciproc, sa se ascunda in diverse locuri amenajate,chestii de genu asta. Repet NU SA SE LUPTE INTRE EI.
Nu ma intelege gresit ....

Tu nu stii deocamdata o gramada de lucruri despre acvaristica. Vise placute in continuare! :alright: Si ia-te dupa vinzatorii care iti vor tot binele din lume, ca doar trebuie sa le mearga si lor afacerea :sic:
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul de 160l, nu-i un acvariu prea mare, desi asa pare. Ceea ce defapt Dolly a vrut sa-ti transmita e ca acvariile propriu zise incep de la 90-100l, unul cat de cat confortabil ii de 250l. Altfel pesti teritoriali se bat in continuu.
In unul 160l poti sa ti maxim doua perechi diferite care-s teriroriali (expl. o pereche de scalari si unul de ramirezi) si ceva pesti mici (neoni, rasbora etc), dar acvariul trebuie sa fie bine plantat.
Daca vrei sa tii chiclidae, sunt cateva specii cu marime mai redusa, sub 7cm la maturitate, eventuali din astea ai putea sa ai mai multi dar totusi sub zece, si depinde de specie.
La mine in 250l, acvariu bine plantat, n-au rezistat doua perechi de scalari, se batea de mama focului.

galeria mea
[Email] [WWW]
ttavi
Member

IP:

am intels acum. Dar ziceam cel putin 180L. Oricum pana atunci mai las sa treca ceva timp ca sa mai invat si oricum voi mai cere sfatul.
10x

[Email] [Yahoo!]
kinderu
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.

Poze Africani

Viata a inceput in apa!

Forum Index » Despre noi
Go to: