Message |
|
M-am uitat mai atent si are o garnitura, insa este foarte mica iar cantul ei eate mai mare. L-am dus azi inapoi si au avut nesimtirea sa-mi spuna ca il trimit la garantie de parca s-ar fi defectat ceva la el.
|
 |
|
Nu are garnitura si l-am inchis in toate modurile posibile. si tot la fel........... 
|
 |
|
dap .... asa am facut...... si am si garantie
|
 |
|
Am si eu o noua problema, de data asta cu un filtru extern tetratec pe care l-am cumparat azi. L-am instalat citind intructiunile si cand totul parea sa fie ok a inceput sa dea apa pe la capac. mi-a facut o mare balta in casa. Stie cineva dac filtrul e de vina sau ceva ce am facut eu. A mai patit cineva?
|
 |
|
Voi lua in considerare sfaturile primite. Mersi mult de tot si voi face intocmai cum ai spus in legatura cu locuitorii acvariului, dar neoanele le voi schimba caci la capitolul asta vreau cat mai mult.
De curiozitate: la acvariul tau de 550L cate specii ai si cati pesti?
|
 |
|
Labeotropheus trewawasae
O.B. morph
Maylandia "membe deep"
Labidochromis caeruleus
Pseudotropheus Msobo
Cam astea ar fi si din cate am citit nu cresc prea mari.
Deci am si culori galbene portocalii dar si albaste.
Astept cu nerabdare sfatul vostru
MS
|
 |
|
Am mai vazut pe forum discutii despre neone dar parerile sunt impartite. Tinand cont ca vreau ciclide in noul meu acvariu ca si lumina m-am orientat catre sun-glo si philips aquarelle fiecare de 30W. As dori sa aud si parerile unor persoane mai avizate decat mine.
|
 |
|
Cam despre ce material absorbant vorbesti? Am un substrat de 3-4cm de pietris de 2-4mm.
|
 |
|
Este plana.... Este asezata pe blatul de la barul din camera, pe care atunci cand l-am facut am avut grija de lucrul acesta, este in proportie de aprox 95% facut la bula(nivela)
|
 |
|
Momentan acvariul despre care vorbeam este pus la ciclat. Intentionez sa-l populez cu ciclide africane lacul Malawii. As dori sa stiu daca este necesar sa achizitionez un filtru extern si daca da cam care ar fi cel mai bun raport pret/caliatate. Din cate am citit acesta ar fi Tetratec EX700. Ca informatie suplimentara vreau sa spun ca in acest tanc voi avea 3 filtre interne: cel care a venit cu acvariul EHEIM Aquaball, Eheim max60L si Eheim max45L
|
 |
|
are ca suport o bucata de pal(material de mobila) perfect plana cu dimensiunile de 1200x40(acopera toata suprafata). Sticla este posibil sa fie de 6mm si sa fi pierdut 1mm prin slefuire.
|
 |
|
Rectific: incalzitor Jager de 150W
|
 |
|
De curand de ziua mea am primit un acvariu nou de 180L. Ca dimensiuni are 100cmx40cmx45cm. poate sunt paranoic dar am citit pe forum despre acvarii nu cu mult mai mari ca si dimensiuni construite din sticla de 10mm. Acvariu meu este din sticla de 5mm. Voiam sa intreb cat este de sigur. Nu as vrea sa am vreo surpriza. daca are vreo importanta este un kit de la EHEIM luat de la Hornbach. cu filtru intern incalzitor Jager de 300W si tuburi de 30W.
PS imi cer scuze daca nu am postat bine. Rog moderatorul sa mute topicul unde trebuie.
|
 |
|
...........Si inca ceva. Substartul era plin de dejectii. L-am curatat pe cat de mult posibi. ce pot face mai mult?
|
 |
|
Am fost plecat din oras o saptamana si de aceea am cumparat o masina automata de hranit pestii, dar un prieten care a trecut pe la mine acasa a umblat la ea si a marit cantitatea de mancare, si astfel in cateva zile au primit mancare cam cat pentru o perioada mult mai mare. Acest lucru a dus la inrautatirea conditiilor apei. Mentionez ca pestii nu sunt afectati.
Ce as putea face sa repar greseala facuta de neindemanaticul meu de prieten?
|
 |
|
http://www.flickr.com/photos/tavi_tudor/2963999204/
Urmati linkul. Asta este acvariul meu
Multunesc tuturor celor care m-au ajutat
|
 |
|
A mai aparut o problema si nu stiu daca este vina mea.
Azi dimineata am gasit un guppy in spatele filtrului in cantul pentru cablu, era blocat acolo. L-am eliberat evident dar acum e destul de lenes, nu chiar apatic dar destul de neinteresat de ceea ce se intampla in jurul lui. Ar trebui sa-i fac ceva?
Cat despre problema mea cu NO2, cred ca sunt pe drumulk cel bun
|
 |
|
i-am dat unui prieten. Nu au murit!
Nu a mai murit nici un peste, iar cei2 guppy apatici incep sa-si revina
|
 |
|
Stiu ca e cam off-topic si pentru asta imi cer scuze
Cum stau cu popularea?
Am 12 neoni