[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
dRc  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
drc
Junior member

IP:

Salunt sunt dRc (initiale) si am luat acest microb de 2-3 saptamani, momentan am un acvariu de 35L in care isi fac viata 2 betta M/F si 2 cory fish, 2 plante care se cam descompun un filtru eheim 2212 si incep investitia pentru un acvariu de 160L
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit :-)

galeria mea
[Email] [WWW]
dares
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit pe forum!
Sormon
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi dRc
Citeste cat de mult poti pe acest forum, intreaba acolo unde ai nelamuriri si nu te grabi.
Cu cat asteptarea va fi mai lunga, cu atat satisfactia va fi mai mare la sfarsit (adica atunci cand acel acvariu de 160L va fi gata)
Bafta

Cine intreaba e prost pentru 5 minute, dar cine nu intreaba ramane prost pentru totdeauna...
[Yahoo!]
ttavi
Member

IP:

Scuze ca trec pe aici asa de tarziu......dar mai bine mai tarziu decat niciodata......... :-) . Pentru inceput am un acvariu de 60l populat cu 20neoni, 5guppy, 1xipho. Dupa ce invat cum sta treaba cu acvaristica si ce inseamna sa tii pesti vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.

tavi...........MULTUMESC ANTICIPAT!
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ttavi wrote:Scuze ca trec pe aici asa de tarziu......dar mai bine mai tarziu decat niciodata......... :-) . Pentru inceput am un acvariu de 60l populat cu 20neoni, 5guppy, 1xipho. Dupa ce invat cum sta treaba cu acvaristica si ce inseamna sa tii pesti vreau sa-mi iau un acvariu de cp160L pe care sa il populez cu pesti destul de agresivi si de dimensiuni mai mari.

Fa bine si nu te mai repeta. Iar faptul ca te bagi peste postul altuia, nu denota decit o nota de nesimtire. Pentru inceput ai un cartonas galben. :ycard: La al doilea ai zburat smilie
ttavi
Member

IP:

Imi cer scuze...nu mi-am dat seama.....Asta chiar e primul forum pe care sunt inscris si nu am vrut sa deranjez pe nimeni. Vreau doar sfaturi pentru a invata ca dupa aceea sa ajut si eu la randul meu. Sorry!

tavi...........MULTUMESC ANTICIPAT!
[Email] [Yahoo!]
kinderu
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.

Poze Africani

Viata a inceput in apa!

Forum Index » Despre noi
Go to: