[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fish_lover
Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
la mine e cam la fel...eu zic ca sunt destul de mari pt reproducere...bine ..la mine femela are vreo 5 cm parca ....
iti spun eu ...ca betta nu se inmultesc asa usor ...le trebuie apa de 15 cm atunci cand sunt la icrat...tepm...si o sa-ti ia ceva timp sa ajunga sa se inteelaga masculul cu femelele ...si eu am o pereche de betta si nici acum nu prea se inteleg.....eu zic sa-i lasi asa ...chair dak se inmultesc ...la betta e frumos ca iti pot iesi niste exemplare superbe...dak-ti fac pana la urma ...poti sa-i dai cuiva ca sa scapi de ei ....Bafta !!!
pana nu se mai diszolva sarea....adica sa fie saturata de sare .....asa stiam eu
ms mult eu le dadeam ceva de genul troco grower premium de granulatie 0 scrie aici ..deci e ca o pulbere da dupa pareea mea nu e ...0 ...e imposibil ..da na ...oricum ms mult !
eu zic ca i-au mancat ceilalti pesti ...nu prea vad dc sa moara asa subit dak conditiile erau prielnice .....
pai nu stiu exact denumirea da e cert ca sunt mai multe tipuri ..de ex sunt care au o ventuza pe abdomen si unii care n-au ...eu ma refeream la aia care n-au ventuza aia ...
deci galbenusul trebuie fiert..si apoi il dau asa pur si simplu... ?
ma da ancistrus simpli...nu din aia care se lipesc de perete....aia nu mananca? ca la mine sunt cam someri ....adik doar din cand in cand i-am mai vazut si eu pe langa geam ca-n rest stau si "dorm"
exista posibilitatea sa te poti imbolnavii din cauza unui acvariu ....fie el foarte ingrijit,fie f murdar....ideea e ca pestii elimina anumite substante in apa ...iritante pt om ....din apa ele se transforma in vapori si noi le inhalam ....cred ca un capac ne scapa de orice grija ...eu am un acvariu in camera care e acoperit ...am avut si neacoperit si nu erau probleme...cred ca depinde de metabolismul fiecaruia ..de imunitate la anumite substante ..etc ..
eu zic ca dimensiunile sunt bune...eu unul imi fac de 70X40X40 da cred ca-i mult mai fain mai inalt ..Bafta !!!
eu am tetrazoni si betta ...ce-i drept tetrazonii il fugaresc pe saracu mascul da zic eu ca doar pt ca-s mai multi (8)...un tetrazon contra un betta mascul maturnu cred ca are macar tupeu sa se aproprie de el ....asa in grup e alta treba......oricum pana acum nu s-au mancat ..
))))))))))))))))))))..........si eu as manca doar cartofi ,da mi-e mila de bietu' organism..da sa trecem peste asta........ideea e aceeia pe care ti-au subliniat-o si colegii nostrii mai sus ...sa le dai hrana cat mai variata...eu am doar 2 ..si doar una pt puii mai mici (guppy) ...din cate vad eu le plac mult "cipsurile"si tabletele...pana la urma am ajuns la concluzia ca si lor le plac cartofii ))))))) ..Bafta!!!
lumina=1w/litru sau minim 0.5/litru
pai dak eu am de 50 de l si abia imi incap 18 pestisori tie cum vrei sa-ti incapa un peste de de 20 cm care e 1/3 din lungimea bazinului?
sumatranii mananca si guppy mari ...ti-o spun din experienta...baga 3 tetrazoni si mai vedem ...ramai fara nici unul..."parerea mea"(testata)..eu am bagat un pui de guppy si la infulecat un tetra inntr-o sec ...nici nu intrase bine in acvariu mare ...saracu peste ..da na eu is fish_lover ))
n-ai inteles..sau nu m-am exprimat eu bine ......melcii in general se inmultesc foarte repede....eu am un melc de 1 luna si n-a facut pui ...avand in vedere ca melcii in general se inmultesc f repede rezulta prin teorema mea ca melcii nu sunt hermafroditi pentru ca ar fi facut de mult timp pui ...mai ales ca tu ziceai ca dak ar fi fost s-ar fi inmultit si mai repede....ai inteles...?sau te-am bagat in ceata ..Bafta !!!
nu stiu ce sa-ti zic ....eu de exemplu am barbus tetrazona(8) si nu se inteleg deloc cu betta...saracul e hacuit tot timpul de tetra..probabil ca-s mai multi si il ataca in grup ...eu zic ca nu ...da nush sigur...cu sanitarii betta se intelege ....
spune-mi si mie te rog cat ai dat pe capac ....ca vreau sa-mi i-au si eu ....cum de ai gasit exact marimea care-ti trebuia ?
si eu am tot un melc da nu cred ca sunt hermafroditi ....mai ales ca se inmulteesc foarte rapid ...eu il am de vreo luna si inca n-am vazut urme de puisori ... ....eu unu m-as bucura sa fie ... da dupa parerea mea nu-s ...Bafta !!!

Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
Go to: