| Message |
|
|
trebuie sa existe...orice e posibil......de exemplu poate exista o solutie care sa neutralizeze efectul sau proprietatea de a lipi a siliconului si sa faca in asa fel incat siliconul sa se dezlipeasca foarte usor de sticla ......oricum trebuie sa cautam in continuare 
|
 |
|
|
|
cat de mare e boa ? ce-i dai sa manance?
|
 |
|
|
eu vreau ..stau tot in dacia 
|
 |
|
|
|
si eu sunt din iasi ? poti sa-mi dai si mie ?
|
 |
|
|
|
in ce oras stai ?
|
 |
|
|
|
eu unu daca mi-as construi un acvariu mare(peste 200) nu m-as mai uita la consumul de silicon ,doar cat se poate consuma ? (nu e asa mult )
|
 |
|
|
|
vreau sa construiesc un acvariu de dimensiunile astea : 70X40X40 !
in principiu stiu ca trebuie 3 fete de 70X40
2 fete de 40X40 si cam atat,nu?
as dori sa stiu dimensiunile exacte pe care sa le tai si dimensiunile exacte ale fetelor ....
Multumesc mult .....
|
 |
|
|
|
eu am auzit..asa stiu ca-i normal
|
 |
|
|
|
asta da idee ingenioasa ...sau ma gandesc acum dak nu cumva merge cu fir de nailon de pescuit .....bv porcu .....
ps : am eu de chitara (coarda)
|
 |
|
|
eu unul folosesc metoda cu lama cuterului intre sticle si nu e nici o problema,nu mi s-a ciobt niciodata vreo sticla pana acum 
|
 |
|
|
|
Cred ca porcu' a zis scotch ca sa inteleaga toata lumea ...normal ca se poate si cu banda sau alte materiale care "lucreaza" pe acelasi principiu....
am dreptate porcu'?
|
 |
|
|
eu zic ca nisipul e principala problema .....poate nu e spalat bine.alta cauza nu vad ....sau poate sa ma mai gandesc dar pana atunci ramane asta
bafta !!!
|
 |
|
|
fish_lover wrote:
"io unu' ma gandeam cumva sa i dau foc la silicon ..presupun ca nu e o idee prea grozava "
gresit total siliconu'le....nu-s vb mele astea 
|
 |
|
|
poti sa tai tot siliconul si sa dezlipesti total acvariul.....apoi cumperi o bucata noua de sticla mai groasa ca sa faci baza acvariului sau fundul si lipesti din nou toate bucatile de sticla ..asa e cel mai sigur
Bafta!!! 
|
 |
|
|
|
nu cred...mai simplu sau mai bine zis mai sigur e sa tai siliconul ...asa poti sa afumi geamul ....
|
 |
|
|
|
eu cred ca acum 1 ora am dezlipit unul ....pur si simplu iei un cuter si tai siliconul ,apoi introduci cuerul in spatiul dintre cele 2 bucati de sticla si tai siliconul ...e foarte usor ,insa iti trebuie un cuter destul de ascutit
Bafta!!!
|
 |
|
|
|
eu zic ca daca ai dat 14 pe o asa minunatie de acvariu care il face pe orice acvarist invidos,pentu cativa pesti nu te mai uiti la bani ... cel putin viviparii sunt foarte ieftini ,ca nu vb aici de discusi sau mai stiu eu ce pesti scumpi.insa orice ajutor ebinevenit.eu unul te-as ajuta cu pesti ...insa distanta e prea mare .. mult prea mare,insa colegii nostrii din bucuresti iti pot intinde o mana de ajutor .....multa bafta!!!
|
 |
|
|
|
in ce oras stai ?
|
 |
|
|
poate-i hacker baiatu  )) 
|