[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hranirea pestilor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Un nou topic...un nou set de intreberi. Eu imi hranesc pesti cu Tetramin. Pentru ca nu imi murdareste apa si pestii mei o adora.
Intrebarea mea este cat de des ar trebui sa ii hranesc..cand sa ii hranesc si cat?
Eu ii hranesc acum de doua ori pe zi, dimineatza si seara. Pentru ca am acvariu cam suprapopulat le dau destul de multa, ei o mananca cam in 5 minute.
Cum as putea sa imi dau seama de cata hrana au nevoie? Si cata sa le dau sa nu murdaresc apa? Din cate am citit, pesti rezista si 10 zile fara mancare, dar nu as vrea sa incerc asta ca am mai gasesit pesti mancati prin acvariu. Eram si eu mic si nu stiam de compatibilitate, am pus totzi pestii care mi-au placut. Numarul lor s-a injumatatit in 2 ani.
Deci...voi cat hraniti pesti? Si cum sa stiu daca ii hranesc corespunzator?

Cip
[Email] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Ar trebui sa mai variezi mancare la pesti ,nu cred ca tu manaci doar sarmale de ex
Ar trebui sa ai minim 4 tipuri de mancare pe care s-o alternezi ,altfel pestii tai nu vor creste cum trebuie , vor avea deficiente de anumite vitamine.
S-a scris mult despre mancarea pestilor de ce nu bagi si tu un ochi la : Diverse - Hrana ;

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Merci mult, am citit despre hrana si am gasit si o poza cu vreo 7 sortimente de macare, sincer nici nu stiam ca exista asa multe.
Ai dreptate Johnny, nici eu nu mananc doar sarmale. Dar mananc doar cartofi cand sunt singur... . Imi e lene sa fac altceva nu de alta... Vad k au crescut frumos si numai cu Tetramin, comparandu-i cu pestii din petshop-uri.
Si oricum, pestii sunt mai rezistenti decat par si decat spuneti voi paci' .
Ai mei saracii au patimit multe cu mine. In afara de pus in oala la fiert au patit cam tot ce mi-a trecut mie prin cap. Inclusiv apa rece, apa neagra de tulbureala de la tona de macare pe care o turnam si cate si mai cate....
Acu nu umpleti si voi topicul cu injuraturi si cu " Eu zic sa te lasi de acvaristica, am vazut o bicicleta frumoasa la Firs Bike" , ca eram si eu mic si mi-am invatzat lectia. Si acum chiar ma ocup de ei.

Cip
[Email] [Yahoo!]
fish_lover
Member

IP:

))))))))))))))))))))..........si eu as manca doar cartofi ,da mi-e mila de bietu' organism..da sa trecem peste asta........ideea e aceeia pe care ti-au subliniat-o si colegii nostrii mai sus ...sa le dai hrana cat mai variata...eu am doar 2 ..si doar una pt puii mai mici (guppy) ...din cate vad eu le plac mult "cipsurile"si tabletele...pana la urma am ajuns la concluzia ca si lor le plac cartofii ))))))) ..Bafta!!!

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Se pare ca al meu corp s-a adaptat la modul meu "excentric" de a maca. Ca eu sunt mereu singur acasa (mai putzin in week-end). Da sa lasam asa.

Pestii s-au adaptat si ei. Cand le dau mancare zici ca e sfarsitu lumii. :scrima: . E o bataie televizata pacolo' . Da chiar nu inteleg care e faza, ca mancare e destula, mai si ramane dupa carnagiu. 2 mese pe zi am inteles ca sunt destule :rambo: . Si ai vostri sunt asa fomisti?

Cip
[Email] [Yahoo!]
The animal
Junior member

IP:

Razboi in toata regula ,dar e o placere sa-i privesti :-)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: