[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
disparitie conconiusi  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
aripel
Member

IP:

salut!
am si eu o intrebare pentru posesorii de conconiusi
am cumparat 10 conconiusi cam la 2-3 centimetrii (fara coada), i-am tinut in carantin ade rigoare o saptamana..far as prezinte semne de ceva dubios ...erau veseli, mancau..etc..
dupa ce i-am pus intr-un acvariu de 85 de litri ...bine plantat alaturi de 7 sumatrani putin mai mari ca ei si 2 sinodontius angelicus(cam 8 cm)........au inceput sa dispara!!!
unu cat eunu si nu-mi dau seama ce se intampla....pana sa ma prind eui-mi disparusera 5 si am crezut ca sunt printre tufele de plante....
dar am cautat..nici urma de ei sau vreo ramasita...(cei drept e si greu ca sunt multe plante )

acum intrebarea: este posibil ca cei 2 sinodontusi sa "haleasca" conconiusii? ...ce am gasit eu pe net despre ei e ca sunt destul de calmi si mai ales ca ies numai noaptea..(si asa si e, eu nu-i vad decat dupa ce sting lumina )
multumesc

aripel is here
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Pestii tai nu dispar pur si simplu. Ei mor, iar ceilalti pesti le mananca cadavrele. Banuiesc ca asa s-a intamplat si la tine. Ceva nu le convine in noul acvariu.
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Poate au sarit din acvariu.
[Email]
aripel
Member

IP:

florin0_2001 wrote:Pestii tai nu dispar pur si simplu. Ei mor, iar ceilalti pesti le mananca cadavrele. Banuiesc ca asa s-a intamplat si la tine. Ceva nu le convine in noul acvariu.

tocmai ca asta nu-mi dau seama daca mor...si-i mananca ceilalti...sau ii mananca ceilalti direct

aripel is here
aripel
Member

IP:

RaresLuc wrote:Poate au sarit din acvariu.

la asta m-am gandit si eu...dar pe jos nu sunt... ...si locuri ascunse in jurul acvariului nu am.

aripel is here
fish_lover
Member

IP:

eu zic ca i-au mancat ceilalti pesti ...nu prea vad dc sa moara asa subit dak conditiile erau prielnice .....

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Eu am avut si sumatrani si conconiusi in trecut. Si conconiusii mi s-au parut mai "agresivi" decat sumatranii.

Forum Index » Cyprinidae
Go to: