[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fish_lover
Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fish_lover
dau 5 tetrazoni mari si grasunei ,1 ancistrus,un cory,2 labeo(maricei)
pe 1 mascul si 2 femele de xipho .
eu zic sa incerci pe la fel de fel de organizatii pentru animale sau chiar la protectia animalelor si intreaba-i pe cei de acolo ca ei sigur iti vor da niste solutii

Bafta !!! :bverded:
mersi mult.....din cate am inteles cam astea ar fi speciile cu care as putea sa-i tin :
Labidochromis Caeruleus
Cynotilapia Afra
Metriaclima Estherae
Metraclima Callainos ("Cobalt Blue Zebra" formerly in the Psedo family)
Pseudotropheus Zebra (Red and Albino)

Toate speciile arata bine numai ca nu stiu daca se gasesc la noi in Iasi.Ar fi tare bine ..Oricum mersi inca o data ..
Bafta!!!
As vrea sa stiu cu ce pesti sa tin niste demasoni ...am inteles ca tot cu Cichlidae da nu sunt sigur ...
Daca pe langa cei 6 demasoni mai adaung un banc de neoni n-o sa-i manance ? Demasonii sunt de marimi variabile,cel mai mare are cam 5-6 cm .
ce chestie ...si la mine mi-au facut pusori guppy cand aveam vreo 12 tetra in acvariul mare ...nu stiu cum s-a intamplat ca atunci cand le schimbam apa l-am lovit pe unul din ei (un pui de gupp) si a murit.L-am dat imediat in acvariul mare si tot asa ...au sarit toti teteazonii pe el ...e normal zic eu in fine ...eu de exemplu am tinut cam 35 de pui de guppy in 8-10 l ,nush exact ,si nu au avut nimic ..au ajuns la maturitate
30 dintre ei si mentionez ca le schimbam apa o data la 2-3 zile si nu aveam nici pompa de aer si nici filtru.Defapt am avut doar o pompita intr-un timp dar am luat-o din acvariu pentru ca facea valuri prea mari .

Poate vi se pare ciudat ca au trait da asta e adevarul .Poate au supravietuit pentru ca aveam puse in acvriu niste plante ,pe care le-am pus ca sa le creez si lor un loc de refugiu ,sa le para acvariul mai mare si mai interesant .stiu ca nu e bine cum am procedat da na ..nu aveam alte posibilitati pe moment,insa totul e bine cand se termina cu bine ...

Bafta!!!
rezolvat
dau 5 tetrazoni,un mascul de betta foarte frumos,1 ancistrus,o "pisica" (nu stiu ce specie...e neagra cu mustati si e destul de mare)2 labeo(unul e chair mare)un cory......pe niste pietris,buturuga,sau pietre mari faine.

astept oferte ..

mai am si niste guppy peste 20 ....ii dau degeaba ...au un pic cozile ciupite de la tetrazoni

bafta !!!
din curiozitate...cat ai dat pe el? oricum...forma lasa total de dorit si ..totul...volumul,proportiile,capacul ala "enervant "si mai tot ...mai putin faptul ca e dotat cu un neon ,din cate se vede ...macar e un lucru bun la el ...Bafta!!!
asa e ..si eu am patit la fel ...si erau chiar din aceeasi specie si difereta dintre ei nu era asa mare(de varsta vb)

Bafta !!!
eu zic sa incerci cu larve de tantar ...sigur o sa-i placa ...larvele plutesc la suprafata si cum betta petrece destul timp aproape de suprafata apei ...concluzia o tragi tu

Eu cu asta hranesc betta si nu prea sunt probleme...oricum trebuie sa te obisnuesti,betta in general nu e prea gurmand.am incercat cu larve de tantar si la tetrazonii mei si nici n-au stat pe ganduri dragii de ei ...

Bafta !!!
sa stii ca ai mare dreptate da nici la tetrazoni nu pot renunta ..au crescut destul de mari si sunt frumosi foc ...ba mai mult,cateva femele trebuie sa faca si icre curand.in plus sunt pestii preferati ai parintilor .si mie imi plac mult deci varianta cu renuntarea la ei cam sare din start;cum nici la betta nu vreau sa renunt sub nici o forma caci este o frumusete rara ,cred ca cel mai indicat e sa separ perechea de betta de tetrazoni.poate reusesc sa imperechez betta ...ok,ms oricum de sfat ...bafta la toata lumea
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index