| Message |
|
|
mai bine aveai un mascul si trei femele...saraca cum sa faca fata la 3 masculi ...e exact ca in realitate...ca in lumea noastra ...mai da si tu din masculi ....stiu ca-s mai frumosi ca femelele da asta e ...  ce pesti mai ai in acvariu ...cum e plantat ...?  Bafta !
|
 |
|
|
MOR GUPPY....dc? ii gasesc morti..cu cozile devorate... dc? in acvariu mai am tetrazoni si betta ...ca si xipho au murit ..si molly 
|
 |
|
|
|
externa,din aceea banala ...f ieftina,pentru acvarii mici
|
 |
|
|
10x for help ...si sa stiti si voi ,aatunci cand scrii mai rapid mai apesti si alte taste ..da in fine ...(acu o sa-mi spuneti de preview)..oricum ms de ajutor ..pa ! 
|
 |
|
|
|
nu cu mse cheama ..stiu doar ca are niste viermisori si e amestecate si cu cva plantute ....e ciudata ...probabil sunt tubifex...
|
 |
|
|
|
stati ca sa inteleg si eu ...eu am un filtru cu burete care sta in acvariu si mai am o pompa externa (amandoua extrem de ieftine ) e ceva gresi in amplasarea lor?
|
 |
|
|
|
Si eu am aceeasi problema dar eu nu folosesc fertilizanti si probabil de asta ... Oricum problema e aceeasi ...iar lumina la tine e slaba ..Pai cam ce ai tu mi-ar trebui mie .... vreo 36W .
|
 |
|
|
|
Ce trebuie sa fac cu hrana vie ,unde o depozitez ..poate sta "linistita" langa cealalta mancare?
|
 |
|
|
cred ca raman tot la varianta cu schimbul des de apa ... Am facut rost de inca un acvariu ca al meu (50X25X30)dar cu sticla mai groasa de 6 mm respectiv 8 mm , si o sa mut cei 12 tetrazoni in el ...Cred c ae buna si varianta asta ... nu? ps :like your status Dolly.. 
|
 |
|
|
Eu as opta pentru a doua varianta ...Oricum e calumea cu inaltimea aia ..Un acvariu e mult ma frumos si mai elegant dak are inaltimea mai mare ..parerea mea ...Bafta !!! ai id pe mes...si eu sunt din iasi .. 
|
 |
|
|
mie imi place ... chair ca e ingrijit ...e frumos foc .Cred ca o sa sa-mi cupar si eu un acvariu cu inaltimea mai mare..ii confera o eleganta aparte ..bv tie ..esti tare 
|
 |
|
|
..nu fi ironic .....oricum momentan nu am unde sa-i pun asa ca rman asa  ..saracii ..hai ma ca nu-i asa rau ...
|
 |
|
|
|
e clar trebuie sa ii mut in alt acvariu
ms
|
 |
|
|
|
din cate vad eu toti pestii sunt agitati si destul de violenti ... parka tetrazonii ii hacuiesc pe ceilalti ...ce o fi ?
|
 |
|
|
azi am gasit 2 pesti mori in acvariu ...nush c sa fac ...park ar fi paralizie ..pe unu l-am vazut eu cum se plimba prin acvariu si eodata a cazut si nu se mai putea ridica cu fata in sus dar putea sa inoate si apoi a murit  ..ce sa fac ....ma tem sa nu moara mai multi o fi boala ?sau ii mananca beta...?
|
 |
|
|
cred ca pana la urma o sa-mi i-au un acvariu mult mai mare ...deja m-am atasat prea mult de pestii mei ... 
|
 |
|
|
|
ma ..da daca nu traiesc ..ce sa le fac?
|
 |
|
|
intrebare ...plantele sunt chiar o necesitate? ...si mie imi plac pt ca ele sunt praactic elementul ce da viata acvariului si il duce cat mai aproape de biotop da la mine nu rezista ...din cauza probabila a substratului...si nush cu ce se hranesc ..doar cu resturile de pe fundul acvariului ?stiu ca-s importante pentru mentinerea unui echilibru stabil in pa (CO2-O2).Cred ca o sa adopt varianta plantelor artificiale ...Voi ce ziceti..a si in primul rand nu prea ma de unde sa achizitionez pante cat de cat frumoase si exotice ... <?>  sau 
|
 |
|
|
a...inca ceva...o intamplare...:tin eu pestii un pic mai flamanzi ca deobicei intr-o zi  ...timp in care fac curat in acvariul mic unde am cei 33 de pui de guppy ...in timp ce faceam curat l-am ranit pe unul dintre ei si a murit ..partial  si l-am dat la pestii mari  ...Daca ati fi vazut cum s-tau napustit tatrazonii pe el  ) ..evident numai unul a fost norocos...deci cred ca varianta cu mancarea sare...oricum nu le dadeam mult sa manance 1-2 pe zi "cat sa consume in max 5 min" Bafta !!!
|
 |
|
|
|
varianta cu mancarea a fost deja pusa in aplicare ..si crede-ma tot murdara este ...cred ca pana la urma o sa mai scap de cativa...sau defapt mai multi ...
|
 |
|
|