[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fish_lover
Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
mai bine aveai un mascul si trei femele...saraca cum sa faca fata la 3 masculi ...e exact ca in realitate...ca in lumea noastra ...mai da si tu din masculi ....stiu ca-s mai frumosi ca femelele da asta e ... ce pesti mai ai in acvariu ...cum e plantat ...? Bafta !
MOR GUPPY....dc? ii gasesc morti..cu cozile devorate... dc? in acvariu mai am tetrazoni si betta ...ca si xipho au murit ..si molly
externa,din aceea banala ...f ieftina,pentru acvarii mici
10x for help ...si sa stiti si voi ,aatunci cand scrii mai rapid mai apesti si alte taste ..da in fine ...(acu o sa-mi spuneti de preview)..oricum ms de ajutor ..pa ! smilie
nu cu mse cheama ..stiu doar ca are niste viermisori si e amestecate si cu cva plantute ....e ciudata ...probabil sunt tubifex...
stati ca sa inteleg si eu ...eu am un filtru cu burete care sta in acvariu si mai am o pompa externa (amandoua extrem de ieftine ) e ceva gresi in amplasarea lor?
Si eu am aceeasi problema dar eu nu folosesc fertilizanti si probabil de asta ... Oricum problema e aceeasi ...iar lumina la tine e slaba ..Pai cam ce ai tu mi-ar trebui mie .... vreo 36W .
Ce trebuie sa fac cu hrana vie ,unde o depozitez ..poate sta "linistita" langa cealalta mancare?
cred ca raman tot la varianta cu schimbul des de apa ... Am facut rost de inca un acvariu ca al meu (50X25X30)dar cu sticla mai groasa de 6 mm respectiv 8 mm , si o sa mut cei 12 tetrazoni in el ...Cred c ae buna si varianta asta ... nu? ps :like your status Dolly..
Eu as opta pentru a doua varianta ...Oricum e calumea cu inaltimea aia ..Un acvariu e mult ma frumos si mai elegant dak are inaltimea mai mare ..parerea mea ...Bafta !!! ai id pe mes...si eu sunt din iasi ..
mie imi place ... chair ca e ingrijit ...e frumos foc .Cred ca o sa sa-mi cupar si eu un acvariu cu inaltimea mai mare..ii confera o eleganta aparte ..bv tie ..esti tare
..nu fi ironic .....oricum momentan nu am unde sa-i pun asa ca rman asa ..saracii ..hai ma ca nu-i asa rau ...
e clar trebuie sa ii mut in alt acvariu
ms
din cate vad eu toti pestii sunt agitati si destul de violenti ... parka tetrazonii ii hacuiesc pe ceilalti ...ce o fi ?
azi am gasit 2 pesti mori in acvariu ...nush c sa fac ...park ar fi paralizie ..pe unu l-am vazut eu cum se plimba prin acvariu si eodata a cazut si nu se mai putea ridica cu fata in sus dar putea sa inoate si apoi a murit ..ce sa fac ....ma tem sa nu moara mai multi o fi boala ?sau ii mananca beta...?
cred ca pana la urma o sa-mi i-au un acvariu mult mai mare ...deja m-am atasat prea mult de pestii mei ...
ma ..da daca nu traiesc ..ce sa le fac?
intrebare ...plantele sunt chiar o necesitate? ...si mie imi plac pt ca ele sunt praactic elementul ce da viata acvariului si il duce cat mai aproape de biotop da la mine nu rezista ...din cauza probabila a substratului...si nush cu ce se hranesc ..doar cu resturile de pe fundul acvariului ?stiu ca-s importante pentru mentinerea unui echilibru stabil in pa (CO2-O2).Cred ca o sa adopt varianta plantelor artificiale ...Voi ce ziceti..a si in primul rand nu prea ma de unde sa achizitionez pante cat de cat frumoase si exotice ... <?> smilie sau
a...inca ceva...o intamplare...:tin eu pestii un pic mai flamanzi ca deobicei intr-o zi ...timp in care fac curat in acvariul mic unde am cei 33 de pui de guppy ...in timp ce faceam curat l-am ranit pe unul dintre ei si a murit ..partial si l-am dat la pestii mari ...Daca ati fi vazut cum s-tau napustit tatrazonii pe el ) ..evident numai unul a fost norocos...deci cred ca varianta cu mancarea sare...oricum nu le dadeam mult sa manance 1-2 pe zi "cat sa consume in max 5 min" Bafta !!!
varianta cu mancarea a fost deja pusa in aplicare ..si crede-ma tot murdara este ...cred ca pana la urma o sa mai scap de cativa...sau defapt mai multi ...

Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
Go to: