[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fish_lover
Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
era mai klumea sa fi fost tetrazoni cu scalari > ,nu )
pacat ..saracii pestisori ...ghinionul tau
le-am cumparat pana la urma ..ms ...pt tot.... ..am auzit ca nu o sa traiasca toti ...da din cate vad eu sunt destul de zglobii ...acum sunt vreo 35 ...
ah...ok...ce inseamna sa fii omul potrivit la locul potrivit ..ms dolly
Si la mine plantele ocupa un loc destul de important ..numai ca nu le-am ales in functie de pesti fe ei vivipari sau care depun icre ci pur si simplu din punc de vedere estetic si pentru faptul ca pastreaza un echilibru in acvariu prin faptul ca mentine dioxidl de carbon la un nivel minim si elimina si oxigen ...deci dupa parerea mea as merge mai mult pe estetica acvariului ..bafta !
apei eu in acvariu am numarat vreo 30 de puisori si sunt destul de zglobii ..pe mine ma intereseaa sa traiasca macar 20 din ei ...aaa...inca ceva..cu ce sa-i hranesc ? ca e a 3 zi si nu stiu daca au mancat ceva ..le-am dat niste vitamine si niste fulgi(ma indoiesc sa manance din astia)...am auzit ca mai mananca si din plantele de la suprafata ...voi ce ziceti ....?
chiar klumea pozele...eu am alt banc de pesti dar sunt tetrazoni
ieri mi-a nascut femela de guppy si a facut cam 30 de pui...da ideea e ca i-a nascut seara si am lasat-o acolo pana dimineata ...dimineata terminase asa ca am mutat-o din nou in acvariul mare ...acum pui ies da nu toti....oare sa-i fi mancat sau se ascund printre plante si pietrele mici ?

Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
Go to: