| Message |
|
|
|
nush dak trebuie cumparata o cultura de bacterii..din cate stiu eu se formeaza singure...nu?
|
 |
|
|
|
eu unu' as pune vreo 20 tetrazoni si cam atat....
|
 |
|
|
Am si eu o intrabre ,dar mai intai sa va spun dim acvariului meu :
L=50
L=25
H=30 Intrebare : pentru capacitatea asta de cate neoane am nevoie si de cati W ? Relativ urgent ca mor plantele ...... 
|
 |
|
|
Am probleme cu suprapopularea acvariului. Ai mei nu depasesc 5 cm, poate doar xifo, dar sunt vreo 20 si ceva intr-un acvariu de 50... Pls don't hurt me  :p .
De asta se murdareste apa asa repede?
|
 |
|
|
mai bine ii pastrai..sunt sigur ca pestilor le-ar fi placut  ... Bafta !!! 
|
 |
|
|
ms mult ... sa stii ca 1 zi am tinut apa la aproape 30 grade sideja parka le-au mai crescut colize...sau poate-i daor iluzie opticea ...ms mult oricum .. b'  bye
|
 |
|
|
"ca doar nu erau astia fraieri sa-mi vanda 30 si ceva de pesti la pret de 1"...Da ce crezi ca-ti traiesc toti ? ma indoiesc ..eu am vreo 30 si ceva de pui de vreo 2 saptamani si deocamdata nu mi-a murit decat unul din cauza mea ca l-am ranit cu ciorpacu' ...nu ma intrebati ce faceam cu ciorpacu in acvariu -maternitate  ....sper sa traiasca cati mai multi de altfel si tie ..Bafta !!!
|
 |
|
|
chiar Dolly , ce pesti mai ai ? 
|
 |
|
|
pei din cate stiu eu a mai fost odata problema asta si cica trebuia sa adaugi ceva sare  ...si cica a functionat...bafta !!! 
|
 |
|
|
|
intrebare: Daca in acvariul-maternitate temperatura este de 30 grade Celsius are ceva?nu este prea mare?
|
 |
|
|
|
am observat azi ca 2 din cei 12 tertrazoni pe care ii am in acvariu aveau un comportamrnt ciudat ..Acum nu stiu dak se jucau sau se bateau da chestia e ca erau tare ciudati .
Sa va explic in ce consta acest comportament : se invarteau fiecare in jurul altuia si parca se muscaunu pe altu ....si dadeau "bot in bot"(scuzati expresia). Trebuie sa mai precizes ca unul era mascul iar altul femela..Voi ce ziceti ? ce sa fie ? oare se bateau ? sau pur si simplu se jucau ?Sau poate e altceva ... <?>
|
 |
|
|
|
nop..nu arata asa ...sunt doar orange cu negru ...cred ca mai degraba e ce a zis Dalles ....
|
 |
|
|
poate ca Dalles are dreptate...sau poate nu ..su poate da ... 
|
 |
|
|
acum pe bune ..eu ma duc la biblioteca si ma documentez ..da' sa stiti ca chiar dak o sa gasesc ca nu se poate eu tot o ss-o tin pe-a mea ... pt ca nimeni n-are de unde sa stie ,nici cei mai mari biologi si zoologi ..asta-i parerea mea ...fiecare cu a lui ...once again ...fara suparare 
|
 |
|
|
 ...  ....mmm...sa va zic povestea despre xifo&molly.....mi-a aratat mai demult un "domn" un peste orange cu pete megre si in unele parti chiar negru ...era o femela de xifo incrucisata cu un moll...cel putin asa zicea el si din cate se vedea era chiar asa...deci ii impartasesc si eu ideea...adik why not ? ottul e posibil in viata...stiti voi ca nu se poate (acum o sa ma intrebati dak stiu eu dak se poate) n-aeti de unde sa stiti "doar pe baza studiilor stiincifice" trebuie sa ganditi dincolo de aparente ca doar nu suntem roboti programati dupa un program ... asa ca eu imi sustin punctul de vdr si spun ce-am vazut ....inca ceva...amintiti-va de pestele ala care a aparut acum vreo 360 mil ani in urma si se spunea ca a disparut in Jurrasic odata cu dinozaurii...asa-i ca s-a descoperit recent (prin secolul XX) dovada faptului ca acel peste mai exista si specia a continuat sa existe chiar dak se spunea ca disparuse ...acum trageti si voi concluziile ....fara suparare ... :p
|
 |
|
|
de cate ori pe saptamana schimbati apa ...stiu ca se schimba maxim 30%din ea o data pe saptamana ....eu am facut asa dar apa la mine cand se murdaresste nu mai este la fel de limpede si chiar dak eu inlocuiesc cei 30%apa ramane aproape la fel de murdara ...nush ce sa fac ..chestia asta ma omoara ....nu mai e la fel ca in prima zi dupa ce schimbi apa ...cateodata e chiar enervant ...(dak nu-i place apa murdara asta nu inseamna ca fug de responsabilitatea principala "ingrijirea acvariului)..ce sa fac ? 
|
 |
|
|
chiar interesant ceea ce zici tu kolala despre perpetuarea speciei ..e adevarat...animalele cat si oamenii se adateaza din cauza unor conditii vitrege ...sau pentru a le face viata mai usoara...nice 
|
 |
|
|
eu am auzit chair de xifo cu molly ...chiar rezultatele arata ca seaman cu ambele specii ..din cate stiu eu se poate ....inviata orice e posibil 
|
 |
|
|
cred ca o sa gasesc la un pet shop,nu? trebuie sa aiba.... 
|
 |
|
|
|
aaa..really nice...cred ca o sa ma chinui sa fac rost ..in general cand vreau reusesc ... deci ms again ..pa pa !
|
 |
|
|