Message |
|
desi i-am cumparat de curand va trebui sa ma despart de ei
asa ceva se gaseste fff greu, sunt portocalii spre rosu culoare compacta adica fara pete!!! din pacate fotografie nu reda prea bine culoarea...ii dau pe amandoi in 15 lei dar repede!

|
 |
|
salutare, am o mare problema: azi la hranire am observat un ochi umflat f rau si oarecum albit un pic!!! ce sa fac? e printre pestii mei preferati! daca imi puteti spune cam ce remedii ar fi, am sa incerc sa fac si o poza, m-am chinuit cam 30 de minute si nu am reusit pentru ca nu sta deloc linistita!
am schimbat cam 15 litri de apa joi, iar acvariul are 80 de litri de apa in el acum (am citit ceva p forum cu nitratii)
ceilalti ocupanti nu par a avea ochii umflati
|
 |
|
rezolvat 
|
 |
|
da, fac sarituri! am incercat azi sa extermin cativa si sunt ff rapizi sar intr-adevar si am observat ca stau numai la suprafata apei si nu sunt atasati pe pesti deci cred ca pot sa stau linistit, oricum la cati pui de guppy am cred ca o sa-i rezolve in curand 
|
 |
|
mane, am si pui de melci, crede-ma, nu se vede in poza dar eu ii vad sunt sigur insecte!!! au picioare si tot la fel ca insectele, inclin sa cred ca sunt afide...
|
 |
|
salutare, am observat azi niste fiinte la mine in acvariu, care sincer nu stiu daca le am mai de mult... dar azi le-am vazut, sunt un fel de gandacei mici sub un milimetru, cu 2 antene, am observcat ca stau la suprafata, acolo i-a vazut eu pe rama de polistiren in care le dau pestilor sa manace, ei seamna cu niste paianjeni de fapt cred ca aduc mai bine cu afidele (sper ca asa se scrie) am pus si o poza facuta cu mare greutate, datorita dimensiunilor incredibil de mici, sper sa ma ajutati sa aflu ce sunt, iar daca sunt paraziti sa-i elimin... sper sa intelegeti ceva din poza, cel mai bine ar fi s-o salvati si s-o mariti bine, ca sa puteti compara cu ceva dimensiunile, chestia alba pe care stau are ~6 milimetri

|
 |
|
50 lei
|
 |
|
as fi si eu interesat... am citit ceva despre ei si as incerca cativa  dar pana acum nu am vazut pe la vreun pet shop
|
 |
|
hai sa zicem ca ar fi negociabil pretul...
|
 |
|
din lipsa de spatiu asta micu' trebuie sa plece sa bucure si pe altcineva
acvariul are L=37,5 l=20 h=30 sticla de 4, are un aquael mini, substrat marmura alba (s-a mai murdarit un pic, dar se spala si e ca noua), elodeea in ghiveci - de fapt se vede in poza, si ce nu am pus in poza, poza fiind veche, o bila de cladophora, fundalul din imagine, si ar mai fi si un incalzitor mai vechi de 20 w care nu are termostat, nu l-am folosit de mult timp asa ca nu garantez ca merge bine, pe langa asta vin si ceva pesti: 2 platy rosii si cativa guppy adulti + plasa de prins pestii desigur, pot sa va dau si mancare niste fulgi... asa ca voi mai puneti apa, 60 de lei si gata

|
 |
|
salutare, are cineva asa ceva de dat? moscow blue
|
 |
|
pai am 11 guppy, cred ca 20-30 de pui de guppy (sunt asa de rapizi ca nu-i pot numara pe toti si inca mai sunt in proiect acum inca cateva zeci :o =>iar terorizez lumea cu donatii de guppy) si 2 corydoras mici de tot (2-3 cm) si un velifera balon (ramasa din pacate singura-e femela)
oricum il mai ciupeste cate unul, dar rar de tot, acum am observat ca incepe sa-si revina 
|
 |
|
wow tuberculoza la pesti???!!! asta e prima data cand aud asa ceva!
|
 |
|
mi-am cumparat si eu primii mei 2 melci pomaceea (de 2 zile) sunt destul de mari cam 2 cm in diametru dar unul nu-si foloseste antenele care sunt asa mici si imobile  iar el este cam incet, ma gandesc ca ar putea fi bolnav sau nu stiu ce sa zic nu am mai avut pana acum pomacea
|
 |
|
salut, la bucata se vand? si cam la ce pret
|
 |
|
eu stau mai tot timpul (in care sunt acasa) in camera cu acvariul si imi amintesc ca am auzit odata cum ca lumina de neon provoaca caderea parului, am cautat ceva pe net dar nu prea a am gasit rezultate concludente asa ca apelez la experienta si cunostiintele voastre
|
 |
|
daca vrea cineva sa dea niste neoni pe ei... sau hai mai putin daca da cineva guppy pe ei (dar sa fie frumosi)
|
 |
|
nu i-am lua in mana pt ca nu am avut de ce, nu am avut triplafavina le-am facut doar baia aia si gata dupa care au luat-o razna... hai s-o lasam moarta e vina mea ca nu am asteptat sa raspunda mai multa lume... alta data o sa si verific ce mi se zice din mai multe surse
pana atunci macar sa aprindem o lumanare  si sa spunem o rugaciune fie ca sufletele lor sa se duca intr-un loc cu lumina de multi W pe litru si cat mai multe plante!
|
 |
|
antonio multumesc mult pentru plante!
daca mai are cineva ceva de dat...
|
 |
|
gata am rezolvat-o si sub acvariu, intre pal si acvariu, am pus si 2 randuri de izopren- cred ca asa ii zice - kestia aia de pui sacul de dormit pe ea, nu am avut polistiren iar asta mi s-a parut cea mai buna solutie dupa polistiren
|
 |
|