[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aqva
Forum Index » Profile for aqva » Messages posted by aqva
pai bicarbonatul de sodiu schimba aciditatea solutiei (apei) si socul distruge bacteriile si microorganismele, parca asa era
hi hi si eu caut de ceva timp, am gasit p la magazine dar is urati ca sunt din transporturi vechi si a mai ramas doar ce nu s-a cumparat
au aparut asa din senin niste viermi mici ~5 mm lungime si foarte subtiri care stau pe peretii acvariului! sunt extrem de multi si chiar nu imi explic cum de au aparut asa din senin, sunt cam 3-4 saptamani de cand am luat ultimul peste si in rest nu am mai pus nimic in acvariu...

daca stiti cum as putea scapa de ei, un tratament chimic! arata foarte urat si nu as vrea sa-mi imbolnaveasca pestii sau familia...
stiu intrebarea este cam stupida, de aia o si pun aici la coltul incepaturului
dar cand lipesc lateralele pe fundul acvariului pun silicunul pe fund sau pe muchiile lateralelor dupa care le presez? cam asta era intrebarea mea
am un mascul in plus este cam adolescent... alb-maroniu si l-as schimba pe o femela daca are cineva sau pe plante... astept oferte
s-au dat si astia!!! am scapat
dau 10 guppy (4 masculi) urgent, adica PREFERABIL MAINE (trebuie sa plec din oras)!!! dar va trebui sa veniti sa-i luati de la plaza (mall-ul de la lujerului)
Daniela, mai ai molly balon? daca da, as vrea sa cumpar cativa, vinzi?
deci mi se pare imposibil sa nu aiba nimeni sau nimeni sa nu stie unde se gasesc !!! smilie
ok inteleg, dar are cineva??? sau imi poate spune de unde sa iau? asta ma intereseaza pe mine
dar nu sunt balon eu vrea balon, ca velifera normali se gasesc pe toate drumurile, pe astia aimei i-am luat de undeva din 13 septembrie, dar nici acolo nu mai avea decat albi si unul galben asa ca am luat 2 albi si pe cel galben, problema este ca acolo este un crescator... si daca ii cumpar ar fi tot din aceeasi familie si sigur prin endogamie ar aparea pesti cu defecte, in plus au cozile cam mici as vrea si eu ceva mai deosebit... cu inotatoare mai mari la femele, dar ideea e sa vad cat mai multe oferte

sper oricum sa nu am surprize neplacute (s-au imperecheat) femela galbena sigur n-o sa-mi fac surprize neplacute dar cea alba care e din aceasi parinti cu masculul imi e teama sa nu-mi faca pesti cu defecte (am vazut pe viu la velifera balon ce inseamna endogamia!!! o femela fara un ochi! o monstruozitate, ii lipsea o parte din cap adica inclusiv orbita)
daca are cineva preferabil velifera dar si schepnos, as vrea poze si un eventual pret
am luat azi niste fulgi dar nu inteleg exact cum sa le dau am incercat sa ii faramitez dar se faramiteaza greu si nu ii pot face indeajuns de mici si eficient... oare daca se inmoaie pestii pot rup singuri bucati din ei?
am citit articolul de pe acvariu.ro dar nu prea am vazut ce imi tebuia adica nu am vazut ce durata de viata are, cand atinge maturitatea sexuala, de ce conditii au nevoie... si multe altele...

daca mai are cineva as vrea sa discutam sa vad si eu poze si poate sa cumpar/primesc donatie cateva exemplare

(eu am deja 3 <mascul alb si femnela alba+femela galbena> si au devenit preferatii mei si as vrea sa-i inmultesc -> e posibil sa am deja un pui)
vreau si eu... pm
acum intrebarea pare stupida, dar nu-mi dau seama daca puiul pe care il am in acvariu este de velifera balon sau de guppy... e f mic si arata alungit ca un guppy adica nu are burta ca velifera balon, adevarul este ca nu are decat vreo 4-5 zile dar... incep sa capete caracteristicile mai tarziu sau se nasc ca adulti miniaturali cu toate caracteristicile lor?
dilema este cam asa: in acvariu am 10 guppy adulti (poate unii sunt inca adolescenti ) 3 velifera balon si 5 molly cam de 6-7 cm si nu stiu cu ce sa-i hranesc pe toti... daca le dau granulatie 1 atunci nu cred ca masculii de gup pot s-o manace (pe femele le-am vazut sigur mancand 1) daca le dau 0 ceilalti mari nu o pot manca calumea, si daca le dau combinat, cei mari vin si agita apa la suprafata, mancarea granule de franualtie 0 scufundandu-se imediat

mancare am: troco grower premium (0) si troco crumble (1) si tubifex uscati (aici nu sunt probleme tubifex mananca toata lumea)

acum voi ce ziceti... mananca guppy granulatie 1?
cam cat de zgariat e? ai ceva poze?
cam de cand il ai?

vezi ca ai pm
imi pare rau... insa s-au dat foarte repede , oricum noua generatie este p drum asa ca in maxim 30 de zile cred ca o sa mai dau 10 bucati
donez 3 femele si 2 masculi

Forum Index » Profile for aqva » Messages posted by aqva
Go to: