[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor! acvariu infestat cu ceva...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
aqva
Member
[Avatar]

IP:

salutare, am observat azi niste fiinte la mine in acvariu, care sincer nu stiu daca le am mai de mult... dar azi le-am vazut, sunt un fel de gandacei mici sub un milimetru, cu 2 antene, am observcat ca stau la suprafata, acolo i-a vazut eu pe rama de polistiren in care le dau pestilor sa manace, ei seamna cu niste paianjeni de fapt cred ca aduc mai bine cu afidele (sper ca asa se scrie) am pus si o poza facuta cu mare greutate, datorita dimensiunilor incredibil de mici, sper sa ma ajutati sa aflu ce sunt, iar daca sunt paraziti sa-i elimin... sper sa intelegeti ceva din poza, cel mai bine ar fi s-o salvati si s-o mariti bine, ca sa puteti compara cu ceva dimensiunile, chestia alba pe care stau are ~6 milimetri
image

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

par a fi pui de melci, dinaia mici si maronii..daca ai in acvariu si mai mari, sigur, daca nu poate ai adus oua odata cu ceva plante noi..or smth.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
aqva
Member
[Avatar]

IP:

mane, am si pui de melci, crede-ma, nu se vede in poza dar eu ii vad sunt sigur insecte!!! au picioare si tot la fel ca insectele, inclin sa cred ca sunt afide...

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Din poza nu-mi dau seama. Din descrierea ta lighioanele sint asemanatoare cu "paduchii" sau "purecii" pe care-i mai vad uneori pe suprafata apei facind mici sarituri. Indivizii mei sint destul se activi, in nici un caz statici. Daca avem aceleasi lighioane, nu-s periculoase.

Poze: smilie ... Poze cu plante
aqva
Member
[Avatar]

IP:

da, fac sarituri! am incercat azi sa extermin cativa si sunt ff rapizi sar intr-adevar si am observat ca stau numai la suprafata apei si nu sunt atasati pe pesti deci cred ca pot sa stau linistit, oricum la cati pui de guppy am cred ca o sa-i rezolve in curand

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: