[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aqva
Forum Index » Profile for aqva » Messages posted by aqva
am gasit la piata tubifex in niste flacoane sigilate inauntru sunt niste cubulete cu latura de ~5 mm de tubifex uscati... scrie pe el ca sunt congelati rapid in vid produsi de s.c. exotic-k s.r.l. (asa scrie p flacon)

acum intrebarea mea este: sunt siguri? adica se mai pot imbolnavi pestii/sau poate si eu? ma gandesc ca prin tratamentul termic s-a cam eliminat pericolul, acum astept parerile voastre
cat vrei?
asta este primul meu post p forum... asa ca am ceva emotii

ok am cumparat 3 (1m+2f) pesti fff frumosi dar nu inteleg ce rasa sunt!!! ca gasesc tot felul de nume contradictorii... la pet shop scria vellifera balon si p net am gasit molly, uitati aici o poza (sunt aia de joc aia mai grasi!! balonati)
http://groups.msn.com/AquariumTropicalFishKeepingHobbyists/afroditesfishes.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1540

si inca ceva, i-am pus intr-un acvariu cu guppy(10 pesti) (am un acvariu de~25L) unde le merge perfect guppilor, cam toate femelele sunt gestante...
credeti ca o s am probleme de incompatibilitate? vad ca guppy s-au cam speriat... si stau ascunsi in plante, poate os a se obisnuiasca(au numai 1 ora de cand sunt impreuna)...

multumesc mult.

Forum Index » Profile for aqva » Messages posted by aqva
Go to: