[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
e asa greu sa postati o experienta a voastra?
salut, am si eu o intrebare.....am o femela de molly , si este destul de grasuta si la aripioara anala un punct alb iesit in afara ....iar o alta femela si cam toti locatari acvariului ( molly) tot o alearga si o ciupesc de burta sau zona cu punctul alb...acesta este semnul ca v-a naste???daca nu care este manifestarea unui peste molly inainte de fatare?
ce tare e photografu
pai in trecut am mai avut un acvariu ....si o femela de black molly murise ..am taiato si au trait in jur de 20 de puii...
pai sincer sa fiu , la fiecare femela gasita asa ...am puso in 2 minute pe mica mea masa de operatii) si am taiato cu un cutitas...au isit puii dar la fel morti , probabil era de ceva timp....un singur puii a miscat vreo 5 min si la revedere ......probabil nu a reusit sa scoata nimik si a pleznit ca avea si anumite vene umflat tare...
pana maine ora 18:00 mai ofer porma vor ajunge in petshop
astazi este ultima zii , daca nu ii vrea nimeni vor ajunge la petshop.....maxim maine ora 18:00 ....apoi ii voi duce la petshop
s-au mai dat 10 puii, au ramas 40
tot in maternitate si nestiind , nedocumentanduma am scoso de a stat 3 saptamani inainte de a fata.... pentru ca se intampla neavand experienta o vezi un bic umflata hop in maternitate...in aceasta luna mi-au murit 3 femele principale ...cele pe care ma bazam in acvariu...e jale ...nu stiu ce sa mai fac nu mai chinui pe nimeni sa fete in acvariu mare 1 an de zile pana invat toate gesturile dinainte-a fatarii....curios....doar o femela este cu toate sintomele , am o femela avea burta pata neagra, tot ce trebe....si nam scoso ...vreo 6 ore a sters sticla "sus jos sus jos si invers" am scoso si la 15-20 de minute a fatat , dar restu nu au nici un gest aparte
multumesc la fel....nu am ce sa fac....asta e sistemul
de actualitate....
se poate inchide, multumesc
nimeni??
utilizatorul djkane a preluat 2 din cei 5 scalari ...au ramas 3
Din pacate femela a decedat!!!!!!!
20 de puii s-au dat.... raman 50..
ideea e ca ala e acvariu pentru puiet , nu ii pastrez dar mie mila sa las sa fete in acvariu mare ...sa ii manance asa ca am grija de ei si ii donez
dap naspa cu transportul am si acuma vreo 70 uite aici nu e prea clar dar intelegi .. http://www.youtube.com/watch?v=QPEvfdAIChQ astazi este postat
mda astept,porma cuii ii donez?

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: