| Message |
|
|
|
okz mss frumos..
|
 |
|
|
|
e asa greu sa postati o experienta a voastra?
|
 |
|
|
|
salut, am si eu o intrebare.....am o femela de molly , si este destul de grasuta si la aripioara anala un punct alb iesit in afara ....iar o alta femela si cam toti locatari acvariului ( molly) tot o alearga si o ciupesc de burta sau zona cu punctul alb...acesta este semnul ca v-a naste???daca nu care este manifestarea unui peste molly inainte de fatare?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
pai in trecut am mai avut un acvariu ....si o femela de black molly murise ..am taiato si au trait in jur de 20 de puii...
|
 |
|
|
pai sincer sa fiu , la fiecare femela gasita asa ...am puso in 2 minute pe mica mea masa de operatii  ) si am taiato cu un cutitas...au isit puii dar la fel morti , probabil era de ceva timp....un singur puii a miscat vreo 5 min si la revedere ......probabil nu a reusit sa scoata nimik si a pleznit ca avea si anumite vene umflat tare...
|
 |
|
|
|
pana maine ora 18:00 mai ofer porma vor ajunge in petshop
|
 |
|
|
|
astazi este ultima zii , daca nu ii vrea nimeni vor ajunge la petshop.....maxim maine ora 18:00 ....apoi ii voi duce la petshop
|
 |
|
|
|
s-au mai dat 10 puii, au ramas 40
|
 |
|
|
|
tot in maternitate si nestiind , nedocumentanduma am scoso de a stat 3 saptamani inainte de a fata.... pentru ca se intampla neavand experienta o vezi un bic umflata hop in maternitate...in aceasta luna mi-au murit 3 femele principale ...cele pe care ma bazam in acvariu...e jale ...nu stiu ce sa mai fac nu mai chinui pe nimeni sa fete in acvariu mare 1 an de zile pana invat toate gesturile dinainte-a fatarii....curios....doar o femela este cu toate sintomele , am o femela avea burta pata neagra, tot ce trebe....si nam scoso ...vreo 6 ore a sters sticla "sus jos sus jos si invers" am scoso si la 15-20 de minute a fatat , dar restu nu au nici un gest aparte
|
 |
|
|
|
multumesc la fel....nu am ce sa fac....asta e sistemul
|
 |
|
|
|
de actualitate....
|
 |
|
|
|
se poate inchide, multumesc
|
 |
|
|
|
nimeni??
|
 |
|
|
|
utilizatorul djkane a preluat 2 din cei 5 scalari ...au ramas 3
|
 |
|
|
|
Din pacate femela a decedat!!!!!!!
|
 |
|
|
|
20 de puii s-au dat.... raman 50..
|
 |
|
|
|
ideea e ca ala e acvariu pentru puiet , nu ii pastrez dar mie mila sa las sa fete in acvariu mare ...sa ii manance asa ca am grija de ei si ii donez
|
 |
|
|
dap naspa cu transportul am si acuma vreo 70 uite aici nu e prea clar dar intelegi .. http://www.youtube.com/watch?v=QPEvfdAIChQ astazi este postat
|
 |
|
|
|
mda astept,porma cuii ii donez?
|
 |
|
|