[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
imi poate spune si mie cineva la reteta cu 1/2 apa dizolvare gelatina ,2.5 cani apa cu zahar dizolvat amestecat si bagat la frigider pana a doua zii ...are ceva daca las sticla fara dop pana a doua zii cand se baga drojdia??
multumesc frumos....nu am putut sa il fac mai lung datorita barului pe care il tin (dadea in afara)
pai are 80L/35l/40
imi puteti da exemplu va rog de ce neoane as avea nevoie,ce sistem de iluminare as avea nevoie la un acvariu de 120 de litri ,un model un ceva, sa stiu ce sa cumpar??
cu toata straduirea mea a murit zebra....iar apoi am mai donat 5 xipho si 4 guppy si au ramas 28-30/112 l
uite cum vad eu treaba din ce am citit despre neoni...( nush cat de sigur este si adevarat cine crede ca e altfel ma poate critica) , neonii au nevoie de foarte multe plante , neonii nu suporta prea mult lumina de aceea au nevoie de plante sa se ascunda si de aceea stau acolo ascunsi....1 iti vei da seama daca le prieste prin dunga rosie de pe ei ....va fii foarte aprinsa in momentul cand le prieste si vei observa cand faci schimburi de apa sau se simt indispusi ca dunga rosie va fii stearsa asa uneori poate disparea de tot de la proasta dispunere de care are parte pentru ca nui prieste ceva ....eu neonii i-am studiat cel mai mult pe parte acvaristica si am avut foarte mare grija de ei ca sunt tare fragili ...nu am avut probleme cu niciunu ....sunt vioi ies din plante alearga una alta...au nevoie de coltul lor de padurice de aceea te sfatuiesc sa plantezi macar un colt de natura in care sa se simta "acasa" in rest la celelalte probleme nu imi bag nasu ca nu ma pricep...mult succes
cam 112 brut ..... mai am 4 xipho voalati 4 xipho ochi rosii 6 neoni 6 black molly 2 scalari 6 guppy 2 sae 1 ancistrus 4 zebre
ce mi s-a zis si nu am facut?? am renuntat la o parte din pesti .......am plantat am oxigenat am curatat am facut de toate ......dar in fine
problema poate aparea de la: 1) am refacut acvariu acu 4 zile
2) am bagat crystalwater de la tetra inainte cu 3 zile de a baga pesti
3) un medicament (habar nam de nume de la un veterinar) 4 zile inainte
4) apa are prea mic timpul de ciclare..6 zile( nu aveam cum sa tin 3 sapt acuma ) era necesar sa curat acvariu datorita greselii cu sarea , pentru a se dizolva de tot am facut cateva clatiri la pietris, tot ce mai era in acvariu(plante) avau radacina putrezita
5)cateva picaturi albastru de metilien pentru dezzinfectare...
mda... imi cer scuze tuturor...oricum ma intelegeti gresit, vreau sa stiu boala si tratament. punct........nu alte critici...ok sunt praf in acvaristica.... nu sunt singurul.....incerc sa le ofer cat imi permite buzunarul...si timpul....asta e tot ce pot pe moment cu ce sunt de vina ca nu pot mai mult? am intrebat frumos ce are zebrea.....ce legatura are asta cu stapanu?? ca bla bla?? lasati-ma pe mine raspundeti la intrebare punc nu deviati de la subiect.....daca va intreb de o zebra planta etc ....raspundeti de micuti...moare e negru , e rosu, are raie, nu ma luati la 11 metri ca ce fac si cum fac.....ai zis are parchinson si se trateaza asa si asa...si eu incerc sa il vindec,,,,,,nu povesti ca ti sa spus sa eliberezi si sa nush ce raspunde frate la intrebare nu devia.......e bolnav? da este are...... si se trateaza asa.... si punct.......
s-au dat totii scalarii....se poate inchide, multumesc
s-au dat totii scalarii , se poate inchide..multumesc
am adus un veterinar acasa .... mi-a tratat apa...am redus din pesti....par multi ca se strang la un loc cand te apropii de acvariu ..la tine nu e asa...ins ca nu te joci cu ei..... au ce le trebe ..... de preferat ajutor nu critici aiurea....
mda....nau avut nimic 3 lunii au acuma cand sunt mai putini,,,,,si sa fim seriosi...tie nu ti sa imbolnavit nici macar unu sau sa iti moara...??? nu cred....
okz si ce este de facut pentru ai salva viata?
am fost la petshop sa dau pesti in valoare de peste 300 de lei si am vrut 2-3 plante pe ei (20-30 lei)
si nu mi sa oferit ...decat sa le dau moca lor si ei sa obtina banii din asta...mai bine ii donez....
scuzati filmarea inversa >>> acuma am vaz si io am dat editare sa il puna invers .... mai dureaza un pik
schimb 3 zebre roz cu endleri clasa n o pereche sau 2 maschli ,rcs,plante sau neonii
femela este cea pestrita ....este mereu in centrul imaginii , sper sa va dati seama, nu se prea vede in filmare bila alba iesita la aripioarele anale din cauza lumini zilei , este filmat in urma cu 1 minut ......... http://www.youtube.com/watch?v=pxjzVgNdh5Y&feature=youtu.be

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: