[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babanukriss
Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
da stiu filmarea ..problema asa arata...dara probabil stresului se chinuie se forteaza sa nu nasca , ea stie ,eu ii doresc succes
se vede ce pata neagra are? ce balonata e? cocosata etc? poate dauneaza claritatea filmarii...
uite scorpionul nu mam descurcat cu poza am pus o filmare de 4 secunde... http://www.youtube.com/watch?v=3R6CJZQK5qE scuze pentru claritate
in caz de vreau sa pun poza cum fac? un pic de ajutor...
eu ma speriam ca , crevetele sa nu ii atace pe pesti astazi ma duc sa ii iau si nush cat de mari ,de mici sunt...scalarii ii voi dona ...pentru cine vrea
donez 70 de puii gupii 5-6 saptamani , daca aveti cateva fire de plante si mai bine daca nu , nui nimika ...in brasov mai exact sacele , daca se poate deplasa in sacele pntr ei daca nu astazi la ora 5:30 - 6:00 voi fii la capat la steagu la capat la 5 pentru a dona 2 scalari altei persoane....doar in brasov nu asigur transport
okz , mss frumos...
pai nu am cu ce face din pacate poza am cautat sa pun poza...a inceput sa se agite tare de tot, sper ca e momentul ,in urmatoarele ore sper sa expulzeze
dap am prins ideea , asa fac si eu , de obicei celelalte guppytze au fatat la 30 -32 de zile
am temperatura la 28 de grade de 10 zile am scris la inceputul topicului...
ce raspuns dur, si cu cine au compatibilitate?
salut, nu ma bucur ca nu sunt singurul care a facut aceeasi greseala...cine te-a informat cu sarea te-a informat prost.....asa si pe mine , la 120 de litri am bagat 12 linguri mari de sare...deci la 100 de kg de varza este aceasi cantitate de sare, in concluzie amandoi am pus plantele la murat.....scoate repede plantele si punele in apa proaspata poate mai salvvezi ceva insa nu cred , mi-au murit toate plantele si mie din aceeasi cauza..sarea le omoara radacinile , pe viitor nu mai adauga sare...scoatele urgent daca vrei sa salvezi ceva insa tot vor putrezii , scoate plantele si fa zilnic la apa din acvariu schimburi de 30 - 40 % timp de 1-2 saptamani pentru a se duce sarea dar greu ,eu am schimbat total am spalat nisipul sa scap deoarece sarea se aseaza pe nisip intra in el afectand radacinile...deci deznodamantul va fi tragic mereu pentru plante.....daca bagam sare...
am si eu o intrebare , crevetii red chery sunt compatibili cu ...xipho ,gupy , moly , neoni , zebre , ancistrus si scalari?
sunt foarte sigur ca aveau coloritu diferit....cea care a fatat in acvariu , a fost prima data ca a fatat la mine...deci nu am avut treaba de aceea nu am stiut cand va fata....si am mai avut una ce am lasato fara capac si am gasito pe parchet...acheea fatase acuma 48 de zile deci nare cum sa fii gresit...
frate 38 de zile si nimica....
ceva experiente cu crystal water??? consecinte? solutie pentru curatarea apei din acvariu, particulele mici care plutesc in apa , sunt stranse si formeaza particule mari ce vor fii eliminate cu ajutorul filtrului ........deci a folosit cineva? bla bla?
salut, nu ma bucur ca nu sunt singurul care a facut aceeasi greseala...cine te-a informat cu sarea te-a informat prost.....asa si pe mine , la 120 de litri am bagat 12 linguri mari de sare...deci la 100 de kg de varza este aceasi cantitate de sare, in concluzie amandoi am pus plantele la murat.....scoate repede plantele si punele in apa proaspata poate mai salvvezi ceva insa nu cred , mi-au murit toate plantele si mie din aceeasi cauza..sarea le omoara radacinile , pe viitor nu mai adauga sare...scoatele urgent daca vrei sa salvezi ceva insa tot vor putrezii , scoate plantele si fa zilnic la apa din acvariu schimburi de 30 - 40 % timp de 1-2 saptamani pentru a se duce sarea dar greu ,eu am schimbat total am spalat nisipul sa scap deoarece sarea se aseaza pe nisip intra in el afectand radacinile...deci deznodamantul va fi tragic mereu pentru plante.....daca bagam sare...
de actualitate....
de actualitate...

Forum Index » Profile for babanukriss » Messages posted by babanukriss
Go to: