[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiA09
Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
imi pare rau pentru greseala. Deci combinatia perfecta ii dintre platy si guppy
Bine. Multumesc se poate inchide.
Pai vreau sa-l fac tot pentru pesti mai simpli ca guppy, xipho si altii. Si c-am cat ar costa toata aparatura, dar sa nu fie prea performanta, dar nici de aceea ce functioneaza 1 saptamana!
Salut. Saptamana viitoare voi cumpara un acvariu fara nimic in el doar cu capac de 60x40x35 de 84 litri, insa nu stiu exact ce aparatura sa pun in el. Va rog spuneti c-am ce as putea pune in el.
Guppy+Xipho+Molly+Platy...
. Sper ca vei pune ceva poze sa vedem acvariul tau!
Da da. Asta-i adevarat o diferenta mare.
Si parca nici la 125l nu va fi deajuns pentru carasi! Vei putea pune in el numai 2.
Numai atat??? Pacat ca stai prea departe.
Spirulinele se lipesc de geam? Nu se pun pe jos?
Bine. Am inteles.
Mi-am luat azi un ancistrus (m-ai aveam unul mai demult) si nu m-ai stiu daca trebuie sa ii dau in loc de pastile varza sau salata?
Astazi cand am schimbat apa la pesti am gasit printe pietre un obiect alb cu ceva puncte portocalii. Ma si ma uit pe bine, cercetez si cand colo. Uite ma: un peste (mort binenenteles). Si m-am gandit ca o fi xipho. Deci era alb, nu avea burta (chiar de loc), nu avea coada si nici ochi.
Am auzit eu ca tetrazoanele mananca burtile la ati pestisori, iar eu am Black Tetra , parca ceva ruda cu Tetrazoanele. Deci ar putea sa-i fi mancat ei burta?
OffTopic: Aaa... pomi tu ai scris asta ca sai ai mesage???

Na. Daca voi tot glumiti pe seama mea puteti sa inchideti toppic. Ca vad ca nimeni nu-mi raspunde.
ReBella am capac. Si nu-i haios de loc. Vorbesc serios Humbert. Mai bine nu scriai. Mi s-a intamplat la fel si http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9320.page la el: cipj . Insa eu nu am melci.
Ieri am observat ca in acvariul meu mai am numai 7 pestisori. Inainte aveam 9. Am numarat din nou. Dar nu imi gaseam black molly-ul si xipho-ul (amandoua femele). Nu stiu ce s-a intamplat de au disparut . Cred ca ar fi murit, iar apoi au fost mancati.
Bine acuma am inteles. Asa o sa fac. Multumesc de raspunsuri. Se poate inchide
Stati umpic. Tot nu am inteles ceva. Cum trag murdaria pe furtun? Adica folosesc "aspiratorul" ca si cand as scoate apa?
A ok. Am inteles.
Bine o sa incerc sa fac. Dar unde sa conectez ca sa mearga ca un aspirator?

Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Go to: