[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Proiect acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

Salut. Saptamana viitoare voi cumpara un acvariu fara nimic in el doar cu capac de 60x40x35 de 84 litri, insa nu stiu exact ce aparatura sa pun in el. Va rog spuneti c-am ce as putea pune in el.

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Salut. Ai putea sa pui cam urmatoarele: filtru intern sau ca alternativa in-take + out-take de filtru extern + tevile aferente, reactor de CO2, test permanent de CO2, sonda de pH, termometru, heating cables + ventuzele aferente. Eventual si fortat, un surface extractor. In functie de ce ai de gand sa faci cu acvariul, vezi ce iti ramane. Sau nu-l mai cumpara.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

Pai vreau sa-l fac tot pentru pesti mai simpli ca guppy, xipho si altii. Si c-am cat ar costa toata aparatura, dar sa nu fie prea performanta, dar nici de aceea ce functioneaza 1 saptamana!

This message was edited 1 time. Last update was at 29/09/2009 16:57:45

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

MihaiA09 wrote:Pai vreau sa-l fac tot pentru pesti mai simpli ca guppy, xipho si altii. Si c-am cat ar costa toata aparatura, dar sa nu fie prea performanta, dar nici de aceea ce functioneaza 1 saptamana!
Atunci e foarte clar, iti trebuie fix 300 lei. Devine deja un topic in genul acestuia . Si tare imi este ca va avea cam aceeasi soarta.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
MihaiA09
Member
[Avatar]

IP:

Bine. Multumesc se poate inchide.

~Mihai~ ~Pace~ ~Respect~
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: