| Message |
|
|
Dupa parerea mea iti zic sa o muti, pentru ca nu se stie, poate peste noapte o sa devii "bunic" 
|
 |
|
|
|
Na bine. Nu puteam sa fac o poza mai clara. Ca inafar de telefon nu am ce. Ce mai vrei ma?
|
 |
|
|
Gata. Am facut cateva poze. Insa nu se vede asa de bine. Sper sa va ajute cu ceva aceste poze:  Nu ii asa de bun telefonul! Si nu mi-au iesit bine. Au iesit foarte prost. 
|
 |
|
|
Bine, bine. Nu am fost atent. Scuze. Gata am rezolvat problema.
|
 |
|
|
|
A multumesc. Credeam ca le trebuie un design de interior mai intresant. Deci pot sa fac cum vreu eu.
Si intrebarea trebuia sa sune c-am asa:" Exista vreun design mai special pentru specia de pesti Vivipari?"
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu are nimeni nici o idee  Sau nu exista ceva design special pentru pestisorii Vivipari
|
 |
|
|
Daca te uitai la sectiunea "Coltul incepatorului" vedeai toate compatibilitatile si nu mai intebai  . Dar ce sa ii faci. Uite aici link-uri: http://www.petco.com/assets/livefish/freshwaterchart.html http://badmanstropicalfish.com/fish_chart.html Sper sa te ajute cu ceva astea!
|
 |
|
|
|
Mia mai venit o idee. Am tot auzit ca poti face acvarul dupa specia de peste. Si m-am gandit sa il fac pentru Vivipari si Sanitari. Numai ca nu stiu. Astept ceva modele va rog.
|
 |
|
|
|
Mi-am ales cateva plante:
-Cabomba
-Limnophilla sesiliflora
-si Egeria densa.
Doar aceste 3 plante. Mi-au placut cel mai mult dintre toate.
|
 |
|
|
|
Inca nici un raspuns? Am vazut ca sunt multi useri din Deva
|
 |
|
|
|
Chiar daca stau in orasul Deva, nu stiu mai nici un PetShop. De aceea am facut acest toppic. As dori sa imi spuneti ceva PetShop-uri si unde se afla.
|
 |
|
|
90 lei = 70 litri fara echipament, doar acvariul 
|
 |
|
|
|
Scuzati daca nu ma exprim corect. As dori un acvariu de cel mult 100 litri, nu mai mult, imi ajunge. ReBella scuzama daca nu iti place tonul meu, dar sunt in incepator si nu stiu atat de multe ca si tine. Si despre acea alga, credeam ca este o planta normala. Imi pare rau.
|
 |
|
|
Scuze, dar nu team inteles: cati litri ai spus
|
 |
|
|
|
Na.. eu am luat numele de pe site. Am dat "Copy" si "Paste". Deci nu aveam cum sa resesc.
|
 |
|
|
ReBella wrote:Alga ai se numeste Cladophora , nu credeti ?
Tu ma iei peste picior? Sau imi spui mie cum se numeste?
|
 |
|
|
Scuze ca nu m-am exprimat corect, da la planta acesta m-am referit. Aaah... si multumesc si pentru plantele numite.
|
 |
|
|
Multumesc. Planta aceea care creste pe pietre este CHLADOFLORA. Numai nu stiu nici o planta nepretentioasa, imi spuneti un nume ceva?
|
 |
|
|
Astea ar fii plantele pe care le doresc: CHLADOFLORA LIMNOPHILA HETEROPHYLLA LILAEOPSIS NOVEA-ZEALANDIAE MYRIOPHYLLUM SCABRATUM ACORUS GRAMINEUS PUSILLES Astept ceva raspunsuri negative dar si pozitive.
|
 |
|
|