[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiA09
Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Andrei un sfat bun. Nici eu nu stiam asta. O sa-l pun si eu asa
Amandoua nu se poate? Ii o intrebare cam grea. Dar mi-ar placea mai mult pesti colorati ca si cum as zice pesti 60%- plante 40%
Scuzati-ma ca ma bag si eu . Dar am si eu un filtru ceva asemanator cu cel din poza lui georged, insa la mine cand l-am bagat in apa sa facut cateva bule insa le-am dat jos cu mana, iar dupaia nu au mai aparut si tin filtrul cu totul in apa!
Vad ca nu imi mai respunde nimeni . Ok. Ce neoane pot sa pun?
M-am gandit sa imi cumpar vreo 10 neoni, 2 black molly si cativa guppy. Ii bine
Bine ok. Am inteles.
Bine, bine... Dar totusi ce pestisorii sa mai pun???
Ok mersi. Deci ce pestisori care nu ocupa spatiul mult pot sa bag?
Dar daca am 2 black tetra nu pot sa pun vreo 5 tetrazoane ? Pentru ca la acel magazin nu sunt black tetra.
Dar am auzit ca black tetra daca sunt peste 6 atunci devin mai rai.
As putea sa pun scalari sau gurami?
Si ce? Nu-i buna?
Maine cred ca o sa-mi cumpar cateva plante si o sa scot castelul si plantele false. :-). Se pare ca am avut ceva timp si mi-am cumparat 2 CHLADOFLORA
Buna tuturor! Saptamana trecuta mi-am comandat un acvariu de 84litri cu dimensiunile de 60Lx40lx35inaltime fara capac. In el tin 1 guppy femele (o sa imi mai iau), 2 xipho femela+mascul, 2 black tetra, 1 ancistrus, 1 rosy barb si inca 2 pesti (la aceia nu le stiu numele). Mai am ornamente cu pietre, 4 plante false si un castel (pe care o sa-l scot). Mai am si un filtru de apa si oxigen (mi s-a spus si scrie pe cutie ca ar fi 2-in-1), un termometru si un incalzitor. Eu inca nu mi-am terminat treaba. Care consta in: achizitionarea mai multor plante, o buturuga si inca ceva pestisori. Si revenim la partea cu pestii: ce specii de pesti as mai putea adauga? Ca sa nu fie chiar asa gol acvariul.

P.S.: am sa revin si cu niste poze mai incolo cand va fi gata.
Te rog sa fii mai respectuos si sa nu mai folosesti limbajul de "Messenger" adica cu prescurati ca "dc" "nush" si altele! Sau vrei sa te invat cum se vorbeste :-) Fara suparare dar unii nu vor intelege ce v-ei spune
Mda. Nu trece lumina dar trece multa C.A.L.D.U.R.A :crazyface:. Mai ales cu atucolantul ala negru!
Ooda. Cred ca o sa se sparga. Ma mir ca nu s-a spart inca. Pai la cati litri are acvariul trebuia sa fie spart de mult. Trebuie de vreo 10 mm cu intarituri. Daca se sparge cred ca Oscarul va fi un . Iar OSCARUL ii se v-a inmana lui... CEL CARE A FACUT ACVARIUL
Foarte frumos acvariul tau in comparatie cu al meu. Insa si al meu va fii asa "infloritor"
Adu. Pune ceva poze cu acvariul tau

Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Go to: