| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Dupa cum vedeti si in numele toppicul, ma intreb daca la unul dintre cei 2 xipho le creste aceea spada. Cred asta de la faptul ca: este mascul si are o linie neagra pe burtica pana la coada. Cei doi xipho inca sunt mici, au c-am 3.50-4 cm lungime.
|
 |
|
|
|
Da si eu am avut cativa guppy si 2 xipho. Si am observat ca xipho ii mai ataca uneori pe guppy.
|
 |
|
|
Bine multumesc
|
 |
|
|
|
O fii din cauza lumini?
|
 |
|
|
De ce cei 2 black tetra ai mei inalbesc? Adica put si simplu nu se mai vad asa de bine cele 2 dungi  , iar aripioarele sunt "transparente" (abia le vad), doar la varfuri is putin negre. De ce se intampla asta?
|
 |
|
|
Deja nu mai inteleg :-). akademik_79 imi spune ca pot sa pun de 8mm, iar tu, ReBella imi spui ca ii prea gros si ii mai bine de 6 mm  . Deci care ii mai bun de 8 sau 6 mm?
|
 |
|
|
|
Aaah...Ok. O sa caut atunci de 8 mm pentru sticla laterala si 10 mm la fund. Si la lungimi(c-am asa m-am gandit si eu)
|
 |
|
|
|
Eu ma refeream la aparatul de oxigen, filtrul, neonul si daca mai este ceva. Inafara de plante, pesti si substrat.
|
 |
|
|
|
Pai... M-am gandit sa aiba vreo 100 litri. Numai ca nu stiu c-am ce dimensiuni ar avea. Si stical sa aiba 10mm, iar fundul acvariului de vreo 15mm. Si as dori silicon tranparent. Dar imi spui te rog cat costa ca nu am gasit. Am cautat peste tot si nu am gasit.
|
 |
|
|
|
Bine. O sa caut pe internet.
|
 |
|
|
|
Vreau sa imi cumpar aparatura pentru un acvariu mai mare. Insa nu stiu ce si cat costa.
|
 |
|
|
Ok. Mersi brawn. Asta este explicatia pe care o doream. Multumesc si tie Radu.U.
(insist, cel mai bine cu un Visa Gold)
Vrei ca dupaia sa nu mai mearga?
|
 |
|
|
|
Ce mai trebuie sa fac la el?
|
 |
|
|
|
Scuze. Ma refeream de unde ai luat placajul pentru capac. Dar am aflat. Si siliconul nu conteaza? pot sa iau de care vreau?
|
 |
|
|
|
Ce fel de silicon ai folosit?
Si de unde ai luat capacul din Komatex?
|
 |
|
|
Aah... multumesc  , nu mi-am dat seama
|
 |
|
|
Pentru mine al doilea link m-a interesat mai mult. Insa am si eu o intrebare...defapt doua:
-Din ce iti faci capacul acvariului?
-Acele "bari" albe de pe maginea acvariului, la ce folosesc? Doar sa sustina acvariul?

|
 |
|
|
Pune vreo 2 Black Tetra ca sunt pasnici, sau molly 
|
 |
|
|
Cum as putea sa imi construiesc un acvariu acasa  Adica sa o iau de la inceput: cu sticlat...
Si ar fii greu de facut  Adica as avea nevoie de ceva profesionisti (geamgii, tamplati etc.)
|
 |
|
|