[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiA09
Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Ce? Nu am inteles. Tu glumesti?
Da bine. Nu-i tarziu. Dar de unde il cumpar? De la pet shop?
Nu ii nimic daca aspira vreo 2 pietricele, dar sa nu aspire mai multe pietre si mai ales daca ii mare furtunul de la aspirator incat sa aspire pestii
A bine.
Da... 2 variante: aspirator sau furtun. Insa cu furtunul nu o sa ma descurc. Aleg aspiratorul. Gasesc oare la pet-shop-uri? Si oare trage si pietricele?
Atunci o sa schimbi putin. Dar cu ce sa aspir resturile.
Pentru ca acvariul il am de vreo 3 luni si s-au adunat multe resturi de mancare, excremente si altele. Si cred ca trebuie schimbata.
Maine o sa schimb apa la pesti. Dar nu asa normal, adica doar 20-30% ci toata apa pentru ca il am de ceva timp. Insa nu am un alt acvariu de rezerva asa ca nu stiu unde sa pun pestisorii. Oare sa ii pun intr-o galeata? V-a dura numai vreo 5-10 minute sa o schimb. Patesc ceva?
Nu ar putea sa fie asa specia? Ca am auzit ca sunt unele specii de guppy care au codita asa... mai franjurata.
Inainte sa fi scris aici, ai fi putut sa dai un Search . Dar in fine. Uite aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9192.page ceea ce te intereseaza!
Imi cumpar pestisorii de la piata. Unde sunt mai multe magazine. M-am imprietenit cu vanzatorul. Si acel pestisor era de cand...am luat acvariul (ei bine dupa 1 saptamana de cand l-am luat). Si m-am gandit sa iau inca o femele si un mascul ca sa ai aiba parteneri.
Cred ca ceva in genul acesta a avut:
image

Era alba pe spate, avea aripioara stanga rupta si innota foarte greu. De aceea am pus-o intr-o galeata de 10 litri si ii dadeam oxigen.
Da totul ii bine. Dar cine ii devina? Eu... ca sunt incepator. Deaia. Dar o sa invat din greu. Si poate nu mi se va mai intampla pe viitor.
Am facut ciclarea. Toti pestii sunt compatibil. Sare nu adaug pentru ca nu stiam. Si las apa la statut.
Aahh... Sa va mai spun ceva: de la inceput cand am luat pestisorul am vazut ca nu are aripioara.
Offf... Din pacate a venit Moartea si a luat-o. O sa vin si cu ceva poze.
Nu stie nimeni?
Buna. La mine in acvariu am 2 black molly: un mascul si o femele. Azi dimineata m-am uitat la ea si am vazut ca sta numai la fund pe pe pietricele. Cnad m-am uitat mai atent am vazut ca inotatoarea laterara stanga... este parca... rupta. Se vede si ceva alb la acea inotatoare. Nu stiu ce are. Va rog spuneti-mi ce s-a fac ca sa nu moara.
Bine ReBella. Scuza-ma . O sa fiu mai atent data viitoare :-)
Scuze ca te contrazic ReBella dar daca ai 5 guppy nu se bat? Sau doar daca este numai o femela?
1. Da. Normal ca toti din familia vivipari-lor sunt compatibil.
2.Da. Daca nu au femele. Important: intotdeauna trebuie sa fie un numar mai mare de femele decat masculi.
3.Poati sa pui intre 1(normal) si 20 (dupa calculele mele).

Sper ca tot ce-am scris sa nu fie gresit. Si daca am gresit ceva va rog sa ma corectati si sa nu ma certati
Am m-ai auzit ca din cauza unor lucruri isi poate schimba sexul, deci daca si-l schimba isi v-a pierde spada sau ii v-a ramane?

Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Go to: