[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiA09
Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Ok. O sa ma uit. Dar doresc ceva nume de plante. Aaah... am vazut si o planta care creste pe pietre dar nu mai stiu numele.
Nu are nimeni nici o idee?
Buna! Dupa ceva timp de gandire, m-am hotarat sa imi cumpar un acvariu :fish: ceva mai mare, adica de vreo 80-115 litri. Eu as vrea sa fie complet, adica cu flitru, lampa etc.. Insa cand vine vorba de desing-ul din interior... mmm... este ceva mai complicat . As dori sa arate...cum sa spun...de exemplu ca o padure, insa in apa, sa fie mai multe plante, iar peste doar guppy sau poate si neoni (insa nu mai stiu sigur daca guppy este compatibil cu neonul) si ancistrus. Doar atat. Nu am nevoie de mai multi pestisori, adica de alte speci ca poate se intampla asa ceva , iar dupaia . Astept idei despre desing. Aaah... nu doreesc sa fie prea scump. Adica sa nu treaca de vreo 600-700 lei .
Pai... am vreo 4 ore de mers pentru ca localitatea in care stau se afla la o ora de granita, nu am mult de mers. Dar nu cred ca o sa pot sa pun pestii in pungi. Acvariul meu are 20l si cred ca o sa scot ori 5 ori 10l. Daca v-a fii mai putin nu cred v-a iesi apa din ele cand se balanseaza. Multumesc de raspunsuri, insa inca cateva ar fi bine venite.
Si eu m-am gandit la fel (sa scot jumate din apa, sa sigilez capacul si sa il pun undeva in masina ca sa nu se miste prea des). Ca altceva nu am ce sa fac. astept si alte raspunsuri de la cei care au facut asa ceva. :fish:
Buna! In vacanta aceasta eu am locuit in Ungaria, de acolo mi-am cumparat si acvariul cu pesti, iar acum ca vacanta ii pe sfarsite nu stiu cum sa-mi duc acvariul acasa in Romania? . Va rog ajutatima, spunetimi ce sa fac?
BIne, bine. am inteles. Va trimit o fotografie sau mai multe mai incolo.
De fapt eu locuiesc in vacanta acesta in Ungaria si doar la inceputul lunii Septembrie ma intorc in Romania.
Nu mai are nimeni nici o idee?
Nu. Dar si mie mi s-a intamplat. De imi murea din senin
Jolie wrote:aici e guppy

Da. Chemati salvarea ca nu-i de gluma! Sa tinem un moment de reculegere...Gata. Pacat. Era frumos. Asa mi s-a intamplat si mie...Cu 4 guppy
Din pacate nu... Dar seaman putin cu neon rosy barb numai alta culoare.
Nu este xipho din pacate .
Dar kyoshoy este peaproape. Arata ca si cel pe care l-ai aratat numai ca in zona cozi are un puncte negru.
Nu. Din pacare nu ii acesta
Nu. As vreau eu. Ii super acesta dar nu-i
aaa. ok multumesc
Dar nu inteleg ai spus ca un litru pt. un pestisor si eu am numai 10 si acvariul de 20 litri deci ar veni cate 2 litri la un peste. Nu inteleg cum de ii suprapopulat?
Pai...Din cate stiu eu Betta ar trebui sa stea singuri, deoarece sunt foarte agresivi si poate ramai fara pestisori.
au cumva ceva linii negrii ca si tigrii? daca da black tetra sunt ca si eu am. si aceea sunt chiar pasniti.
din pacate nui acesta.

Forum Index » Profile for MihaiA09 » Messages posted by MihaiA09
Go to: