[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
sal si bine ai venit. trebuie sa citesti mult dar daca nu gasesti ce te intereseaza pune intrebari si membrii acestui forum te vor ajuta cu siguranta.
pretul e 5 ron . sigur rezista dar nu imi permite timpul sa ma plimb cu ei. sper ca ma intelegi
daca ai pe cineva cine vine prin satu mare te ajut eu.
tot la 25 de grade tin si eu neonii fara nici un fel de problema.
frumos anunt. daca ai fi di satu mare tias dona . am citeva zeci bune .pe bune ca ai merita 2 masculi numai pentru acest anunt.
SERA are chiar produse foarte bune pentru alge. in urma cu ceva timp se imparteau si carnetele in care era trecut foarte frumos cu poze ce tip de alga ai si ce trebuie sa folosesti si mai ales in ce cantitate. SAE intradevar e ok sa melcii neritine. sunt cam la acelas pret.
salut si bine ai venit.
poi daca ai de gind sai inmultesti separai . in apa de la robinet nu cred ca vei reusii dar o incercare merita. pune pe funul acvariului plasa pe intreg fundul acvariului. plasa sa fie can la 2 3 cm inaltime. temperetura sa fie cam la 27 28 de grade. poti sa cumperi apa destilata la flacon ded 5 litri de la peco .
tulburarea apei nu cmva se datoreaza hraniiri excesive . si eu am in momentul de fta cam 60 de masculi de betta pe care i tin in pahare de 400 ml . schimb la ei apa cam la 4 zile si credema ca e limpede apa.
din punctul meu de vedere nu ai nevoie de absolut nici un filtru la acel betta. deci eu zic ca poti sa il scot de tot.
peste o luna sau doua o sa iti dai seama
da iti multumesc frumos si ramin dator.
galaxy nu ai sa gasesti si eu caut de ceva vreme. iti recomand borraras . sau eventual ceva creveti. am pus pe mai multe forumuri cu cumparari de galaxy am oferit si 10 ron pe bucata dar nimeni. in magazine de specialitate nici vb de asa ceva din pacate. acum incerc sa imi aduc din ungaria.
momentan nu am. dar daca gasesc o sa aduc cu siguranta si am sa te anunt.
daca mai ai un acvariu scoatel afara si fai un taratament . iti recomand sera bactopour sau si mai bun ar fi omnipour acesta din urama este pentru mai multe feluri de boli. dar fiind vorba de un scalar ai sa dai mai mult pe medicament de cit valoarea pestelui. ar fii indicat sa pui niste poze si cu acvariul si ca scalarul bolnav.
se mai numeste pestele topor . ultima echipa de circa 100 de bucati am trimis-o la craiova. is niste pestisor forte frumosi
salut Alex cred ca noi ne mai cunoastem si de pe alte forumuri. fii binevenit.
incearca sa faci un schimb de apa de 50% , si cauta ceva pentru alge. vezi poate gasesti pe la magazinele de specialitate o brosura de la SERA in care apar toate algele. poate asa vei recunoaste si alga de care ai tu. acea brosura e tip caiet si se distribuie gratuit.
o sa se usuce planta in doar citeva zile.

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: