[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
marea majoritate a plantelor nu rezista la 28 de grade. ar trebuii sa ridici temperatura la 33 35 grade dar asta sa o faci treptat. poate au viremi branhiali. pune o doza de srea omnipur.
SCUZE acum am vazut data postarii...
boraras . neonii, ember tetra , rasbora, creveti,pristela maxilaris. popondeta furcata, werneri is multe, depinde ce gusturi ai.
da melici asasini sau helene maninca melci dar nu foarte repede . am adus si vindut citeva sute bune de melci asasini si lumea le cumpara exact pentru a decima coloniile de melci nedoriti in acvariu. dar nu as crede ca doar in 2 saptamini 2 melci maninca altele 100 sau nu stiu cite. din cite am citit eu maninca un mel la 2 zile.
raspund cam tirziu dar acum am vazut acest filmulet (de 3x ) foarte frumos. Eu as ingradii zona ca nimeni sa nu mai calce acolo. doar peste 100 de ani. ori cum din pacate nu multe locuri asemanatoare mai sunt. FOARTE TARE
sal si bine ai venit
poate e plina de icre..... nici decum nu o sa nasca de asta sa fi sigur. indigestie nu prea am auzit la pesti. dar in schimb poate fi bolnav. ar fi bine daca ai pone poze.
interesant acest subiect . l-am citit cu etentie eu am si SAE si OTTO. dar pe bunne ca melcii neritine ii bat pe ambii la subiectul alge. dar parerea mea este ca si un labeo bicolor e mai bun de cit un SAE. ottocinclus e iubit mai mult de cei cu nano acvarii datorita dimensiunii reduse.
maninca ori ce de la granule la hrana congelata si mixtura dar in special le plac larvele de tintari rosii congelate.
sa iti traiasca . acum am cam 100 de bucati de 3 4 cm
dar acesti pesti cresc foarte repede.
salutari. este cam interesant sa astepti sfaturi entru populari..... totul depinde de gusturile fiecaruia si bineinteles de bugetul fiecaruia
APROPO in acvariul ala micut din mijlok erau geko leoparzi. mai de mult aduceam reptile la comanda dar am renuntat la reptile
deci vivipari am asa .... guppy linii curate negre, rosii, albastrii, galbeni, am xifo rosu red eye. blak moly lira. nu de mult am adus 50 de bucati de blak moly balon lirat pe care am sa incerc sai reproduc. am opercularis , am 3 feluri de botia pe care bineinteles doar ii comercilaizez. am labeo de 3 feluri si anume frenatus bicolor si albino. mai am citeva sute de neoni rosii. agamixis , pangasius, colisa lalia. multe chiar trebuie sa ma gindesc ce mai am pe acolo. dar mai am citeva zeci bune de discusi. red melon blue diamond etc.
daca va mai trebuie poze numai sa ma anuntati....am cu sutele...:)
multumesc baieti. sincer da nu e asa de mare lucru sa detii 60 de acvarii chestia cea ma grea e cu spatiu si poate putin treaba materiala. dar aia pe parcurs se rezolva. nu trebuie construit totul in doua zile ..... este timp. treba e SA VREI.
da si vand . am cerut permisiunea lui MOSU dar pina nu primesc raspuns nu am sa pun nici un anunt.
doar un perete
daca as putea as si pune citeva poze.... dar nu prea ma am cu netu
ma numesc simpf zoli am 32 de anisori si sunt din satu mare. momentan detin in jur de 60 de acvarii cele mai mici au 130 litri iar cei mai mari 300. ma ocup cu acvaristica de vreo 4 ani. dar primul meu acvariu lam cumparat in copilarie.

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: