| Message |
|
|
|
asa era si la mine . de pe o frunza de anubias iau mutat pe burete. dar dupa 2 zile de pe burete ii pun inapoi pe frunza. asa i muta ei.
|
 |
|
|
|
in acest caz normal ca echinodorus nu mai este. dar nici atunci nui de bagat in acvariu daca provine dinntr-o balta . si eu ma mai duc la pescuit si de multe ori vad plante chiar foarte frumoase ce ar arata bine intrun acvariu. dar ma abtin...
|
 |
|
|
|
la boack moly pune sare i apa.
|
 |
|
|
|
cu siguranta. eu nu l-as baga in nici un fel de acvariu. in ziua de azi se pot cumpara plante la 1 leu firul. deci pentru 5 plante nu are rost sa te risti .
|
 |
|
|
|
pare e fi echinodorus. dar parca e scoasa dintr-un lac.
|
 |
|
|
|
salut si fii binevenit
|
 |
|
|
|
asa este . pina la urma ei aleg. ascunzisuri din alea tipice eu caut de ceva vreme.
|
 |
|
|
|
nu stiu de ce dar am o retinere de obiectele cu provenienta dubioasa. nu am de unde sa stiu o scoica de mare ce poate sa contina ....
|
 |
|
|
|
mam bagat pentru ca in mumentul de fata am mai multe specii de creveti de cite bucati ai tu. si doar am laudat munca lor.
|
 |
|
|
|
felicitari la scalari dar la prima depunere sa nu te astepti la multe. poti sa pui albastru de metil . e bun sa nu se mucegaiasca sau albeasca icrele . nu e cel mai bun dar merge.
|
 |
|
|
acuma mai lipseste si salutu ala scurt :  )
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit. nu am mai vazut asa scurta prezentare.
|
 |
|
|
|
poi de pesti nu spune nimica. si eu zic ca o saptamina e suficient daca si nisipul e dezinfectat, fiert , prespalat. da toata lume decide cum vrea. am facut nenumarate acvarii de la zero si dup o saptamina am pus si pesti fara nici o problema.
|
 |
|
|
|
lasal cam o saptamina maxim. dar cind vei mai pune si plantele ai sanse ca apa sa se tulbure iar.
|
 |
|
|
|
Cel mai usor va puteti confectiona ascunzatori pt mustaciosi din teava PVC cu un diametru de aprox 5 cm. taiat la lungime de 15 cm si la ambele capete lipiti sticla. desigur pe teava trebuie sa faceti o gaura ca sa poata intra. daca dati teava cu putin silicon si il invirtiti in nisip va fi si un decor minunat. ei vor depune icre aici cu mare placere. le place mai mult PVC-ul decit nuca de cocos, asta pot sa spun din experienta.
|
 |
|
|
|
eu am decupat o frunza din flaconul de SPRITE . si am lipito cu putin silicon intro ventuza asa ca sa aiba pozitia verticala. lea placut. inainte aveam o frunza de anubias aproape cit palma dar dupa cum mai spun si altii pot contine croncobauri si icrele se vor albii.
|
 |
|
|
|
multumiri . am citit topicul.
|
 |
|
|
|
sincer nici nu prea ma intereseaza ce este. am adus o cantitate mai mare de plante anul trecut din ungaria de la o firma specializata in plante de acvariu . de la ei am primit cadou vreo 10 cladophora.
|
 |
|
|
|
da da. arata ca o minge de tenis numai de marimea unei nuci. CLADOPHORA . daca cauti pe google vei gasii si imagini.
|
 |
|
|
|
frumos film. si adevarat. eu am BALL mos intrun acvariu cu creveti sakura. toata ziua stau si curata aceste mingi.
|
 |
|
|