| Message |
|
|
|
mai este de actualitate ? poti sa trimiti in tara ? as fi interesat. poti alege si melci si sanitari
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit. bafta sa ai la acvariu e foarte apreciabil ca incepi cu unu de 460litri.
|
 |
|
|
|
este un sifo verde mascul. am avut. exista si voalat. pe google ai sa gasesti poze ca si xipho green.
|
 |
|
|
|
e mai bine. credema.
|
 |
|
|
|
desi nu este postul meu dar totusi ar trebuii inchis.
|
 |
|
|
|
deja faci greseli. pompa de apa ??? curatata la 3 zile ?
ce fel de pompa ?
|
 |
|
|
|
cautama pe mine . te pot ajuta cu detoate. daca vrei bine inteles dar ori cum uitate in mai multe locuri dupa preturi tel 0745241118sau acelas id de mes
|
 |
|
|
|
de inceput ca sa te mentii incepe cu vivipari. ei la engros se vind cam cu 1,5 ron guppy. cu atita vei putea sa si vinzi si sa si cumperi ei cresc destul de repede si se si inmultesc usor. scalari, sumatrani, conconius, titea, peste paradis, xifo , eu zic sa incepi cu astea. toti se invirt pe la 1,5 ron. se inmultesc repede si nici nu sunt asa de pretentiosi. dar totusi is pesti foarte vinduti si cautati. daca calculezi in medie 30 de pui lunar de la un exemplar poti sa iti faci si singur calculele. citi cumperi si citi faci . acesti pesti se mai ttin in bazine de plastic de 1000 litri . un bazin costa cam 200 ron.
|
 |
|
|
|
cel mai important este spatiul. care din cele spuse de tine dispui. eu zic ca nu ai nevoie de 50,000 ca sa iti umpli hala. ce o sa fie mai scump este fierul pentru rafturi si acvariile. dar asta trebuie sa te pui sa calculezi sa iti faci toate calculele cite rinduri faci citi metrii liniari de fier ai nevoie si cite rinduri. fierul est destul de scump sticla la fel. in rest mai ai nevoie cel putin de un compresor daca nu 2 furtune pentru aer etc etc etc. trebuie sa te pui la calculat totul. dar daca chiar vrei poti face asta.
|
 |
|
|
|
deci .....
|
 |
|
|
|
daca vrei iti trimit eu niste poze cam sa vezi cum arata o crescatorie.
|
 |
|
|
|
albinik are dreptate intrun fel sau altul. daca nu ai pasiune si cunostinte in domeniu nu are rost sa te apuci. dar in legatura cu profitu eu spun ca poti face profit destul de bun daca faci la scara mare. cunosc persoane multe in ro care traiesc din asta. iar in legatura cu calitatea asta in mare parte depinde de hrana ce le oferi si de pestii cei cumperi pentru reprodus. majoritatea lucrurilor aici depind de suma care o detii si vrei sa o investesti. degaba vrei sa inmultesti pesti pe care ideie nu ai cum se face. exemplu un neon voalat sau discus sau stiu eu ce. de inceput ar fi ok sa faci ce este mai usor si mai bine vindut dar asta la cara mare chiar foarte mare.
|
 |
|
|
|
si eu am o asemenea scula . nu am masurat nici odata cita apa scoate dar nu e cu bazin ci are un furtunas pe care picura apa. dar sa fiu sincer a fost canm 600 ron. merge de 2 ani nonstop. si is multumit de el. peretii is izolati cu polistiren pe dinauntru si daca opresc aparatu intro zi se obsearva ca is umezi peretii.
|
 |
|
|
|
pret estimativ nu stiu sa iti spun pentru ca asta de pinde de tine ce vrei sa faci. dar cu acvariile cel mai bine este sa tile faci singur. cauti o firma de termopane ei pot taia sticla la zecmi de milimeru si tile lipesti tu singur . nui mare lucru putina indeminare trebuie doar. cautama pe mess am acelas id. sa nu ocupam spatiul acestui forum . iar chestia cu fonduri nu stiu , dar si eu mam gindit deja la treaba asta.
|
 |
|
|
|
asa este stau agatati si maninca alge. nu ai de ce sa multumesti .
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit. si eu cresc si perusi si pesti. ca in toate domeniile de afaceri cistigul depinde de suma investita si la ce scara o faci. eu detin in jur de 60 70 de acvari. crescatoria este o afacere buna cind ai unde sa vinzi pestii . frgventez crescatorii in alt tari unde suma investita trece cu mult un milion de euro is crescatorii imense. depinde ce fel de pesti vrei sa cresti ? cel mai bine este daca vrei sa faci bani sa te apuci sa cresti cei mai vinduti pesti cu alte cuvinte VIVIPARI ex guppy, xifo, moly. platy, si din aceste specii varietati mai interesante. daca te pot ajuta cu ceva scriemi linistit. am sa te ajut cu mare placere. si cu peti matca daca vrei.
|
 |
|
|
salutari si bine ai venit
primadata sa iti faci loc i casa ca acvariile vin . 
|
 |
|
|
|
din pozele astea nu cred ca cineva o sa recunoasca vreun peste.
|
 |
|
|
|
bine zice colegu. scapa de carasi. eu tin neni impreuna cu scalari fara nici o problema. este adevarat ca scalarii nu au decit vreo 8 cm si neonii 3cm.
|
 |
|
|
|
sunt mincatori consacrati de alge. deci ori ce hrana ce contine spirulina este OK. dar mai manincs ori ce fel de granule.
|
 |
|
|