[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
sifo pot creste chiar foarte mari . am vazut sifo si de 15 cm.
bine ai venit . vad ca esti din tasnad.
singura ce nu ar merge din punctul meu de vedere este ramirezul cu amano shrimp. desi acest shrim este destul de mare dar .... nu stiu daca ramirezul nu va ataca amano
poi daca vrei sa tii neaparta pesti pe care sai si inmultesti de sigur iti recomand viviparii. sunt multe specii si si mai multe varietati. fati un acvaiu in care sa pui cit mai multe plante nepretentioase la inceput ex valisneria sau anubiasuri. iar la pesti te duci in petshop si iti cumperi guppy sau sifo sau platy sau moly. asta depinde de gustul tau ce iti va placea. iar puii se vor ascunde intre plante. vivipare is foarte usor de inmultit. puii citi au noroc vor scapa.
succes si spor la treaba
eu am cca 10 guppy maturi intrun acvariu si am deja peste 100 de pui de diferite virste . mai maninca din iei da cei mai buni si sanatosi ramin in vaita.
salut si fi bine venit pe forum. pescarii deja cunosc pestii adica diferenta intre pestii pasnici si cei rapitori, iar asta deja este un avantaj foarte mare. in rest se poate invata dar nu este prea usor.
daca nu asculti de sfaturile colegilor de forum ar fi mai bine sa duci totul inapoi si in acvariu sa plantez flori(si asa vine primavara) . majoritatea colegilor de forum iubesc la nesfirsit animalele si incsarca sa le ofere conditii cit mai bune de viata. ceea ce faci tu este chiar invers.
ma rog asta este doar parerea mea si eu sunt nimeni asa ca parerea mea nu prea conteaza
in curind am achizitionat o linie curata de guppy blue moscow. sper sa va placa.
mi se pare ca is cam multi pesti in 40 de litri de apa. ar fi bine sa ne arati si o poza. cu acavariul bineinteles. bine ai venit pe acest forum
nu tare te procupa cu hranirea lor. maninca cam ori ce. dar nu multi stiu ca sunt mari consumatori de alge. le mai place foarte mult tetra diskus.
. eu am avut labeo bicolor si labeo frenatus..
Vand 5 bucati de L144 la dimensiunea de 3-4 cm. pretul este de 20 ron plus taxe transport.
scaote pangasius, ori cum obeserv ca tii mai mult la scalri. eu as scoate si gurami,
poi dupa cum pare culoarea apei la tine ar cam trebuii sa fcai un schimb in primul rind.
De curind am cumparat 5 buc. de L144 . pestii aveau cam 3 cm . Din pacate 3 au decedat dupa 3 saptamani. motivul nu il stiu sigur, dar banuiesc. pestii erau haraniti cu spanac oparit . Dar am avut o frunza de migdal indian sau (terminalia katappa). stateau toata ziua pe acea frunza doar in ultimele doua zile. au facut o burta foarte mare se parea ca le place. As vrea sa va intreb ca au putut sa faca o indigestie de la acea frunza ? care le-a cauzat moartea in final.
Beaufortia leveretti . ia incearca asta, desi poza ta nu este destul de clara.
sau eventual Tiger hillstream loach
eu acuma am acizitionat acea planta si banuieam ca nu este pentru acvariu. dar macar e frumasa. am decis sa pun o planta in acvariu si doua in ghiveci. in cosuletul cu plante erau 3 plantute. chiar sunt curios care va evolua mai bine.
de aceas parere cu alber. butelia ta e pozitionata cu capul in jos. intorce-o. iar acel difuzor de co2 al tau esto sa zicem ok. numai ca u lai pus in centrul acvariului si implicit in centrul atentiei. ar fi bine mutat si ala de acolo. in fine asta e doar parerea mea tu faci ce vrei.
mi-a ramas cca 8-10 litri jbl manado de care se pare ca nu mai am nevoie. pretul este de 70 ron plus taxe postale. cei interesati sa lase PM.
trimiti plantele prin posta ? as fi interesat
asemenea icre am vazut pe ebay.uk are o garamada de feluri

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: