| Message |
|
|
|
a iesit ceva din oua ???
|
 |
|
|
|
se mai poate inca o poza sa vedem cum cresc plantele ?? is chiar curios. dar e foarte frumos
|
 |
|
|
|
cel mai bine e sa pui in apa sera OMNIPOUR e un medicament pentru o gama larga de boli. pina nu se identifica boala.
|
 |
|
|
|
sunt pesti destul de pasnici la fel ca si gourami. dimensiunile lor pot ajunge la 10 12 cm. masculul are coada mai alungita. eu i tin si reproduc la 22 24 grade. initial am adus veo 50 de bucati din care cca 40 am vandut. am ramasa cu vreo 10 buc si am incercat sai reproduc. se inmultesc foarte usor. puii cresc foarte repede iar despre hrana pot s spun ca maninca ori ce. de la granule la hrana congelata. am pus in acvariul lor citiva puiuti de ancistrus pe care o vreme i tot fugareau dar dupa u timp sau lictisit de ei.
|
 |
|
|
|
am acelas id de mess. si am si asasini.
|
 |
|
|
|
la sectiunea vinzari vinde cineva la 17 ron litru
|
 |
|
|
|
ofer 10 ron pe bucata. minim 10 bucati.
|
 |
|
|
|
si eu mai inmultesc citeva culori de guppy. si de asemenea spun ca depinde de hrana coloritul lor. daca ai si rosii dale hrana ce contine cantaxantina . este un colorant natural care imbunatateste culoarea rosie. de asemenea poti sa le dai hrana vie sau congelata. eu umblu la ferme imense de guppy si tot felu de vivipari de acolo cumpar hrana pentru ei. acum le dau granule care continartemia si spirulinain procentaj destul de ridicat.
|
 |
|
|
|
intradevar frumos. chiar mia placut
|
 |
|
|
|
poi daca crezi .... eu am cam 500 de exemplare mature
|
 |
|
|
|
in special conteaza de parinti si de clitatea hranei. incearca sa le dai mai multe tipuri de hrana . unele feluri de harana contin si canataxantina o soluite care ajuta la colorarea pestilor dar numai la culoarea rosie. dale hrana vie sau congelata.
|
 |
|
|
|
ori cum cu totii cred ca o sa asteptam poze . din calculele mel va avea vro 45 de kg. cm greut sa il tot scoti si sa il bagi inapoi. dar se poate fece numai sa vrei
|
 |
|
|
|
poti ncerca sa dezlipesti de pe geamul acavriului un cirnacior si sa il framinti cu mina veii observa cum puii de melci pica pe fundul acvariului. dar inainte de a dezlipi apasa cu degetul daca reusesti sa il ,,spargi ,, atunci poti dezlipi. un cirnacior din acela poate ascunde peste 100 de melcisori. tu ai 3 sau 4 deci chiar daca nu rezolvi nimica o incercare merita zic eu.
|
 |
|
|
|
din pacate nu ai ce face doar trebuie sa astepti.
|
 |
|
|
|
Banica are dreptate in ambele privinte si cu acest forum si cu suprapopularea. fii salutat si bine venit.
|
 |
|
|
|
asta doar de tine depinde . dar invitatia ramine valabila.
|
 |
|
|
|
poi daca ai drum spre satu mare te astept cu mare placere si atunci poti sa vezi
|
 |
|
|
|
as dori sa cumpar microrazbora galaxy minim 10 bucati. astept PM cu oferte daca sunt .
|
 |
|
|
|
In urma cu vreo 3 luni am inceput sa reproduc macropodus opercularis . Sa fiu sigur ca treaba va merge am scos 4 perechi cu gindul ca o pereche va scoate cca 50-70 de pui.Dar m-am inselat amarnic , cred ca in momentul de fata am cu mult peste 500 de bucati. inmultirea este relativ usoara asemanatoare cu betta sau gurami.
Intrun acvariu se pun cca 15 cm apa citeva plante de suprafata si in rest se descurca pestii. e chiar usor.
Daca cineva vrea sa incerce ajut cu mare placere .
|
 |
|
|
|
eu acuma am sa incep sa testez firma boyu. am auzit despre ele si bune si rele...dar pina nu le testez eu nu vreu sa zic nimica. dar ori cum la pret is super ok. este vb de niste produse facute in china si is si ieftine , chiar de acea am o retinere parca . dar am sa le incerc.
|
 |
|
|