[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
cam scurta prezentare dar e ok. fii binevenita.
dale mai putin dar de mai multe ori. asta este foarte important.
imi place mult......spre foarte mult.
merge frumos. se indreapta spre ....adevar.
salur si bine ai venit, daca vei scapa de carasi va fii un acvariu reusit.
salut si bine ai venit. reapucare placuta.
trebuie sa spun acelas lucru ca si colegii de mi sus. scade drastic numarul pestilor si scoate scoicile. in loc de scoici pune mai bine o teava de plastic si un capat lipeste o bucata de sticla (pentru ancistrus).
este important ca numai citeodata sa fii. si pe urma sa-ti revii
salut si bine ai venit. coplecteaza te rog si locatia.
salut si bine ai venit.
eu din start nu as dona nimic pentru cei care nu au topicuri scride pe forum sau cel puitn locatia complectata.
pestele din poza este femela de Megalamphodus megalopterus. masculii au inotatoarele dorsale mai lungi. si cresc putin mai mari de cit femelele.
poate dura 3 saptamini. dar nu le baga in seama.. ies iei singuri
salut si bine ai venit.
sunt curios de rezultatul masuratorilor efectuate. deci asteptam cu nerabdare raspunsul si confirmarea
un nou ineput promitator. succes.
nu ai ce sa faci gesit. dupa 3 minute le consuma ?
dac tu ai observat un melc micut inseamna ca deja ai o gramada. ouale probabil au iesit. si cind cumperi o planta cu icre si eclozeaza la tine.............mai sunt si pesti consumatori de melci. BOTIA.
iar al tau este plecostomus gibiceps
de unde stiu............ poate din experienta , caci am avut din ambele. dar dca dai o cautare pe gogu si scrii odata plecostomus si scrii dupa acea ancisrtus ai sa vezi diferenta.

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: