Message |
|
la ce spuneti voi rainbow cred ca este mai cunoscut pe numele de labeo frenatus. dar poate ma insel. in rest este un acvariu frumos , curat si ingrijit
|
 |
|
apa este cam calda dupa parerea mea. poate dauna si asta. am mai auzit de cineva din ungaria care tine microrazbora galaxy intr-un iaz amenajat special pentru cresterea si inmultirea acestor pesti. el ai tine afara deci temperatura este chiar scazuta 16 grade.
|
 |
|
foarte frumos aranjat.
|
 |
|
foarte interesante lucruri. mai trebe sa primim prin SMS si parametrii apei din acvariu si e rezolvata treaba .  in rest mie mia placut aceasta discutie.
|
 |
|
prima data pui cele in luncime si pe urma cele transversale. cele transversale le pui dupa ce se usca primele (24H)
|
 |
|
de multi ani tot invatam, si cit mai mult citesti cu atit iti dai seama cit de putin stii. toti patim la fel.
bine ai venit.
|
 |
|
doar sa ai grija sa le dai atit cit si maninca. galbenusul de ou se strica foarte repede si tulbura apa. dar la magazine gasesti cu siguranta hrana 000.
|
 |
|
poi cam as aeste cu ei. poti sa-i pupi si is fund dar tot egeaba. si pe linga toate astea mai au nevoie de o apa curata ca si lacrima.
|
 |
|
numarul puilor depinde de multe lucruri indiferent de este prima sa a cincea fatare.
marimea femelei
tipul de hrana
chiar si temperatura sau varsta pestelui
|
 |
|
am mai facut si eu un avariu pt fiica mea dar era doar vrajala ca e pt ea..... bun venit si spor la treaba sa ai
|
 |
|
salut si bine ai venit.
|
 |
|
frumosi creveti. as fii curios de o poza cu tot acvariul, gazonul ala e chiar foarte frumos.
|
 |
|
tot la pietre m-am gandit si eu.....
|
 |
|
salut si bine ai venit. majoritatea dintre noi nu am stiut nimica dar ne-am apucat. lucrurile se mai pot invata si din mers
|
 |
|
salut si bine ai venit. interesant proiect ai inceput mai ales ca cunosc destul de bine preturile din italia. acvariile care sunt muradre eu as incerca sa le cuat calumea tu poti incerca cu acid muriatic, (asa se numeste n italia) acest acid poate sa faca minuni si poate te vei razgindii pe urma si nu mai vrei sa iti faci acvarii noi. daca alegi plante usore de tinut nu ai nevoir de co2.
|
 |
|
oare nu conteaza si etajul la care locuim...... la parter cred ca ar fii o presiune mult mai mare fata de etajul 8 . de exemplu.
|
 |
|
chiar foarte frumos. felicitari
la poze ai avut grija sa nu se vada capacul (carpacit)
|
 |
|
si eu am mai vandut osmozor nou in cutie sigilat la 250 ron care scotea 285 litri in 24 ore. cred ca domnu de la onesti cu crescatoria dis discusi vinde asemenea osmozoare (noi)
|
 |
|
frumos acvariu si frumos pesti.
|
 |
|
|
 |
|