[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
poti sa fii sigur ca puii de o saptamina nu ii vor minca pe cei nou nascuti
poza din pacate nu reusesc sa incarc
planta este cumparata dintrun magazin din italia, dar este produsa de firma anubias. spre dezamagirea mea dupa multe cautari miam dat seama ca nuci nu este spiky moss. se pare ca a gresit firma producatoare la ambalaj. mossul cumparat de mine este flame moss cel putin asa pare.
poate ca nu ai mina de aquascaping dar ai un acvariu absollut superb.
am cumparat din italia aceasta planta dar nu gasesc pe net nimika despre ea. ma poate ajuta cineva ? ce mar interesa daca se prinde singur de lemn sau piatra . asta bine inteles dupa ce va creste . la inceput o leg eu. ma gindesc ca cu ceva fir de pescuit mai subtire
salut si bine ai venit. pestii tau sunt cam mlti in acvariul respectiv. sa inca ceva melcii nu sar. fii bine venit pe forum, si ape limpezi
ofer la schimb Heteranthera zosterifolia pe alte plante de acvariu.
mentionez ca plantele sunt foarte sanatoase si fara alge.
poza
frumos ar fii sa reusesc sa pun o poza calumea. dar din pacata pestisorii nu prea stau la fotografiat
forte frumos acvariu.
donez Heteranthera zosterifolia doar cu ridicare personala. informatii pe pm.
in primul pas taie si arunca frunzele plantelor afectate. si redu timpul de iluminat.
daca ai posibilitatea sa pui intrun bidon apa sa stea vreo doua zile ar fii ideal. asta ca se iasa clorul. apa de robinet contine destul de mult clor. eu as fcae acum un schimb cu apa de la robinet iar intrun vas as pune apa sa stea vreo 3 zile pe urma as pune apa statuta si in acel bidon sa pui iar apa sa stea . trebuie sa repeti acea procedura de citva ori.
spor la treaba.
astea chiar nu stiu . eu am luat 6 masculi la 15 femele.
eu si acum am intrun acavriu plantat cel putin 100 de pui, dar am doar guppy si 5 buc de L144 si pot sa spun ca deja imi fac grija de suparpopulare si va trebuii sa mai scot dn pui dar nu pentru cai maninca ci din frica de suprapopulare.
avind in vedere ca acvariul tau are doar 80 de lirtri nu prea mai poti baga alti pesti. guppy si sifo se inmultesc destul de repede si usor. in scurt timp si asa va fi supraaglomerat acvariul tau.
da sifo cu guppy se inteleg.........
silver sharc nici intrun caz. iar neonii pot ciuguli coada masculilor de guppy.
stefanp are dreptate. dupa ce tiam citit topicul era primul lucru la care ma gindeam si eu. separai cu o sticla doar sa se vada. pe femele trebuie sa apara o dunga transversala. dupa acea ii poti lasa impreuna dar dupa depunere trebuie sa indepartezi femela(altfel masculul o omoara). va depune icre daca nu si celalalt coleg va avea dreptate. betta se aduce foarte mult din tarile asiatice unde pentru asi proteja marfa isi sterilizeaza pestii inainte de vinzare.
sau daca vrei sa tii neaparat peste fara filtru achizitioneaza un mascul frumos de betta. ala macar este citdecit si rezistent. da si pe multi vinzatori de lapetshop i-as impusca. macar ar trebuii sa isi vinda marfa in acest caz o pompa.

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: