[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
schimb java moss cu ori ce ce apartine de acvaristica mai putin cu pesti . rog cei interesati sa lase PM.
carasii in general au burta mare . nu fii sigur ca sa intimplat ceva. tiam citit articolul . canistra de 4 litrii mi se pare mica . mult prea mica. despre burete nu ai scris nimik. burtetele contine produse petroliere trebuie avut grija ce fel de burete folosesti. til recomand pe ce labastru ce diferite marimi de sortare.
am citit articolul. dar la mine problema este ca am vreoo 100 de sakura si ma tem sa nui afecteze apa oxigenata
si eu am manado dar cred ca ori ce este mai ok, e greu de pus plantele in manado pe linga asta ies foarte usor
s toti speram ca data viitoare va fi mai bine, si de cele mai multe ori asa se intimpla.
vad ca sunt alge gin belsug . o sa le miarga bine asa
doar atitia tiau ramas ? stai sa mai treaca vreo doua saptamini pina sa le dai salata oparita. iar daca intrii la un aprozar si cer 2 frunze de spanac nu o sa iti ia nici un ban. si eu asa fac piatra aia mi se pare ca este marmura si marmura nu e ok in acavriii din cite stiu eu.
pune un acvariu mic linga un geam si lasa sa se formeze alge pe sticla acvariului. la mine cel mai bun mi sa parut dovleacul si spanacul oparit si zukini. vei avea surpriza cind vei observa ca trec pe linga tableta de spirulina fara sa o atinga.
felicitari. poi din cite se vede ai o apa destul de curta si pe linga asta nu prea vad ca tiar murdarii apa. dar daca vrei poti sa schimbi putina apa dar schimbul sa il faci foarte incet. scoate mai bine piatra aia. nu stiu de ce dar nu imi place mie piatra aia
eu cred ca nu ai vazut bine. in fine . cel mai aiurea este ca icrele se stica foarte repde dupa ce a inceput. sa nu ramai surprins cind ajungi acasa, dar daca ai avut o depunere in scurt timp vei mai avea. presupun ca este prima depunere.
nu vor fii afectati poti pune o poza sa vedem cum arata acuma ?
de la ori ce farmacie si nu e scumpa. cca 6 ron. dar atentie mare la dozare. sa pui cu o pipeta. incearca cu un ac sa indepartezi icrele stricate dar astfel incit sa nu ajungi la icrele bune. dozeaza albastrul de metil cu o pipeta sau o siringa. la un litru de apa ajung 2 sau 3 picaturi.
trebuia sa pui apa tot din acelas acvariu. si sa scoti icrele dupa 3 zile. eventual citeva picaturi de solutie care nu lasa sa se mucegaiasca icrele
schimb jawa moss pe alte plante de acvariu. detin o cantitate destul de mare. informatii in PM.
am trecut deja la donatii niste plante. acesti pesti nu ai sa-i vezi la donatii.
no comment. foarte tare. FELICITARI
mersii baieti . am deja peste 100 de pui.
poti sa ne spui si noua cit ai PH-ul i bazin ?
exact asa am si eu un acvariu, dar lam facut din sticla de 6mm. am pus intarituri 2 bucati in partea de sus. fund dublu nu ai nevoie
http://www.youtube.com/watch?v=V5cswgwjfCk&feature=youtu.be

macar am reusit sa pu un videoclip

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: